Wie ben je, wat doe je in het dagelijks leven en hoe lang ben je?
Ik ben N. Reijmers, 23 jaar oud en sinds begin september doe ik een Master Renewable Energy Development in Schotland op de Orkney Eilanden. Ik ben 2.08m lang en weeg 90 kilogram. Ik ben een vrij avontuurlijk en sportief persoon.

Hoe ben je bij Girav gekomen en waarom draag je het?
Ik draag al zeker 3 jaar Girav producten en ik denk dat ik door een advertentie op het merk werd geattendeerd. Ik kocht mijn eerste shirt in een winkel voor lange mensen in Alkmaar, tegenwoordig bestel ik alles online. De kleding past mij perfect en ik weet precies welke maat ik moet hebben nu ik ben uitgegroeid. Ik draag T-shirts, truien en overhemden van Girav en voel me niet meer onzeker over m`n kleding doordat de shirts lang genoeg zijn voor mijn lange rug.   

Ken je mensen in je omgeving die Girav dragen en waarom zou je iemand Girav aanraden?
Binnen mijn lange familie dragen er veel mannen Girav. Ik raad het merk aan omdat Girav maatwerk biedt voor mannen met een lange romp en lange armen. Ook is het goed gestyled en zeer goede kwaliteit kleding van duurzaam materiaal. Sommige shirts heb ik al sinds 2016 en deze gaan nog steeds mee!

Wat maakt Girav voor jou het beste T-shirt en wat is jouw favoriete shirt?
Mijn favoriete shirt is het New York T-shirt, deze draag ik vaak als T-shirt maar het shirt past ook goed onder een overhemd. Daarnaast zijn de kleuren niet te fel en kan je de T-shirts het hele jaar door dragen. Als lange man krijg je vaak die vragen over je lengte (hoe lang ben je en of kan je goed kleren kopen?) en ik heb m`n antwoord dankzij Girav al klaar. Mijn favoriete kledingstuk is het Palermo overhemd, ik draag deze vaak bij formele en informele gelegenheden en mensen zijn vaak gecharmeerd en vragen zich af waar het overhemd vandaan komt. Hopelijk komt deze weer terug in de collectie!

Wat zou je graag terug willen zien bij Girav?
Op termijn wellicht broeken en in het bijzonder wat langere sportbroeken en of joggingbroeken. Deze zijn nog niet echt op de markt voor lange mannen.