Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Werken bij Girav

VACATURE

Customer Service Professional – Nederlands

Jouw dagelijkse doel is om van onze klanten Girav fans te maken. Als Customer Service Professional verleen je daarom de best mogelijke service aan onze Nederlandstalige klanten.

VACATURE

Customer Service Professional – Duits/Nederlands

Jouw dagelijkse doel is om van onze klanten Girav fans te maken. Als Customer Service Professional verleen je daarom de best mogelijke service aan onze Nederlands- en Duitstalige klanten.

Vacature in Amsterdam

Wil je komen bij Girav werken in Amsterdam? Op deze pagina vind je altijd de meest actuele openstaande vacatures op ons hoofdkantoor in Amsterdam centrum. Vaak zijn die vacatures in Amsterdam fulltime. Voor sommige vacatures kun je bij ons minder uren werken. Dus wil je werken in de mode en in Amsterdam, bekijk onze vacatures en reageer snel.

Werken in Amsterdam centrum

Ons kantoor bevindt zich aan in Amsterdam centrum. Aan de Keizersgracht en deze plek is goed bereikbaar met het OV, fiets of lopend. Heb je altijd willen werken in Amsterdam centrum, in de fashion én bij een hardgroeiende webshop, dan ben je hier aan het goede adres. We zoeken vaak mensen om onze teams op marketing, klantenservice en inkoop uit te breiden.