Onzichtbaar Ondershirt Heren

4 producten

 1. Hanoi - Ultralight

  V-hals, Slim Fit Ultralight mesh

  € 24,95
  In 3 kleuren
 2. Sao Paulo T-shirt, 2-pack Invisible
  2-PACK
  Sao Paulo - Light, 2-PACK

  V-hals, Slim Fit Light stretch katoen

  € 39,95
  In 2 kleuren
 3. Hong-Kong-Invisible-onzichtbaar-ondershirt-1
  2-PACK
  Hong Kong, 2-PACK

  V-hals, Slim Fit Stretch katoen

  € 39,95
  In 3 kleuren
 4. Maatkiezer
 5. Los Angeles Singlet, 2-pack Invisible
  2-PACK
  Los Angeles, 2-PACK

  Ronde hals, Slim Fit Stretch katoen

  € 34,95
  In 3 kleuren

4 producten

Onzichtbare ondershirts voor mannen

Wil jij een langer ondershirt van premium kwaliteit die niet te zien is onder jouw (lichte) overhemd? De onzichtbare underwear shirts van Girav zijn dan de T-shirts die jij zoekt! Veel mannen vinden het prettig om een licht T-shirt te dragen onder een shirt, overhemd of polo. Bij Girav hebben we onzichtbare T-shirts in 17 maten dus ook voor langere mannen. Deze onzichtbare ondershirts sluiten nauw aan op jouw lichaam en zijn niet zichtbaar onder een wit overhemd.

Kwalitatieve invisible ondershirts 

Kies je voor een onzichtbaar T-shirt van Girav, dan kies je voor een ondershirt van de beste kwaliteit. De onzichtbare ondershirts voor mannen zijn namelijk gemaakt van de hoogste kwaliteit stretch katoen. De kwaliteit van dit katoen is zo groot, dat zelfs na vele wasbeurten, jouw onzichtbare T-shirt zijn lengte, vorm en kleur behoudt. De onzichtbare T-shirts voor mannen hebben geen irritante nek labels maar een zachte print. 

Snel warm? Kies een light ondershirt

Veel mannen hebben het snel warm. Een light invisible ondershirt is extra dun waardoor je dus alle voordelen hebt van een ondershirt met het comfort van een dun ondershirt die je nauwelijks voelt. Onze extra light ondershirts zijn bovendien voorzien van een speciale coating die je lichaam met wel 3 graden verkoelt en transpiratie sneller wordt opgenomen en afgevoerd. Zo voel je je altijd fris met een Girav invisible ondershirt.  

Onzichtbare ondershirts voor lange mannen

Girav heeft een uniek maatsysteem ontwikkeld met onzichtbare ondershirts in 17 maten. Elke maat invisible shirt is verkrijgbaar in 3 lengtes waardoor ook langere mannen het perfecte invisible ondershirt bij Girav kunnen vinden!Met het unieke lengtematen systeem van Girav zijn de onzichtbare ondershirts iets langer dan je oorspronkelijk gewend bent, zodat de ondershirts heerlijk comfortabel blijven zitten en niet zullen opkruipen tijdens het dragen ervan. De invisible ondershirts zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen:

- Standard Long Fit (/SLF): voor mannen tot 1m85; T-shirts zijn 2 - 4cm langer.
- Long Fit (/LF): voor lange mannen vanaf 1m85 tot 2m; T-shirts zijn 4 - 8cm langer.
- Extra Long Fit (/XLF): voor lange mannen vanaf 2m. T-shirts zijn 8 - 12cm langer.

Invisible ondershirts voor mannen kopen

Wil jij ook de beste invisible undershirts voor mannen kopen? Maak dan een keuze uit het assortiment van Girav. Als je voor 23.59 uur bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat ze dezelfde dag nog worden verstuurd. Toch niet goed? Dan heb je 100 dagen de tijd om je T-shirts gratis te retourneren!