Betalen

Je kunt bij ons veilig en snel betalen via de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal en MisterCash

Met iDeal kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je kunt betalen met iDeal als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Fortis, KNAB, Rabobank of SNS Bank. Voor meer informatie over betalen met iDeal kijk dan op www.ideal.nl. Betalen met MisterCash gaat op dezelfde wijze als met iDeal.

Paypal

Indien je een PayPal account hebt kun je hiermee betalen. Ook indien je dit niet hebt is het is mogelijk om met Mastercard en Visa te betalen via PayPal. Dit kan door te kiezen voor 'betalen als gast'. Meer informatie over PayPal vind je op www.paypal.nl

Creditcard betaalmogelijkheden

Indien je met MasterCard, Visa of American Express wil betalen kan dit door deze betaaloptie te kiezen.

Achteraf betalen via Klarna

Klarna voert voor Girav.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met deKlarna App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Klarna kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren.Klarna houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voertKlarna een gegevenscontrole uit.Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling metKlarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna.

Girav Giftcard (cadeaukaart)

Altijd leuk om te krijgen óf om te geven: de Girav Giftcard. Met deze cadeaukaart kun je betalen in onze webwinkel. Meer informatie over de Girav Giftcard vind je op deze pagina.