Polo shirts lange mouwen

5 producten

Polo met lange mouwen voor elke man

De heren polo met lange mouw is zowel zakelijk als casual een uitstekende keuze. Je draagt de polo met lange mouw bijvoorbeeld op een jeans, een broek of een nette pantalon. Laat daarmee zien dat je serieus aan het werk gaat of dat je ook in je vrije tijd nadenkt over de stijl waarin jij je kleedt.

Uiteraard heb je de keuze uit een breed aanbod met polo’s met lange mouwen. Het is een longsleeve, waarvoor je natuurlijk kiest uit kleuren zoals blauw, zwart, groen en grijs. Wij tonen je de polo’s in bijvoorbeeld piqué en jersey, als twee van de hoogwaardige materialen waar we mee werken.

Piqué en jersey longsleeve polo's

Voor de polo met lange mouw voor heren maken we bijvoorbeeld gebruik van 100% Amerikaans katoen. Dat is katoen in de hoogste kwaliteit, dat na iedere wasbeurt heerlijk zacht aan blijft voelen.

Het Amerikaans katoen verwerken we in onze Europese fabrieken, waar we werken volgens de hoogste standaarden. Bovendien controleren we iedere polo met lange mouwen uitgebreid op kwaliteit, om zeker te weten dat jij daar ontzettend blij van wordt.

De hoge kwaliteit geldt zowel voor het piqué en jersey katoen als voor de 3-knoopssluiting met een stevige polokraag, zodat deze mooi rechtop blijft staan.

Precies in jouw maat

Uiteraard kies je bij ons precies voor de maat die jou perfect past. Je hebt standaard de keuze uit de maten S tot en met 3XL, dus van klein tot en met heel groot. Daarnaast kies je uit drie lengtematen, namelijk Standard Long Fit (SLF), Long Fit (LF) en Extra Long Fit (XLF).

Tip: weet je niet precies welke maat je hebt? Gebruik dan onze Maatkiezer.

Wij helpen je de heren polo met lange mouwen te bestellen, precies in de maat die goed bij je past. Zo maak je de mooiste en beste keuze, in een fijne stof die heerlijk comfortabel aanvoelt.

Heren polo met lange mouw kopen

Je wilt een heren polo met lange mouw kopen. Wij bieden je de keuze uit de diverse mooie modellen, natuurlijk beschikbaar in precies jouw maat. Kies een longsleeve polo voor mannen, in heerlijke stoffen van de hoogste kwaliteit. Dat zit lekker comfortabel. Bovendien draagt het mooi bij aan de outfit die je samenstelt, zowel zakelijk als meer casual en privé.