Katoenen Poloshirts heren

  1. Maatkiezer
  2. Lagos

    100% Pique katoen, Regular Fit Shirt kraag

    Normale prijs € 69,95 Speciale prijs € 34,98
    In 4 kleuren

35 producten

Katoenen poloshirts: verschillende soorten

Veel mannen dragen een poloshirt omdat zo’n shirt zowel netjes als sportief oogt. Maar lang niet elk katoenen poloshirt heeft de juiste lengte. Met als gevolg dat ze omhoog gaan kruipen als je ze draagt. De katoenen polo’s van Girav, die tot wel 12 centimeter langer zijn, bieden uitkomst voor dit probleem. Ze zijn gemaakt van de Amerikaanse katoensoort pima en op een 100% verantwoorde manier in Europa geproduceerd. Hierdoor zit een poloshirt van katoen van Girav niet alleen een stuk lekkerder, ze gaan ook een stuk langer mee dan shirts uit een gemiddelde kledingwinkel.

Katoenen polo's

Girav biedt meerdere kleuren katoenen poloshirts voor heren aan. De pasvorm van deze shirts is bij allemaal regular fit. Dat houdt in dat het een polo van katoen is die wat wijder om je lichaam valt. Door de mogelijkheden op het gebied van kleur, vind je vast en zeker een katoenen polo die perfect bij je staat.

Extra lengtematen katoenen poloshirts

Wij bieden drie maten als het gaat om extra lange katoenen polo’s voor mannen, te weten Standard Long Fit (SLF), Long Fit (LF) en Extra Long Fit (XLF). Deze maten zijn gebaseerd op je lengte en je lichaamsbouw. SLF is voornamelijk gericht op mannen van een gemiddelde lengte (rond de 1.80 meter). De LF richt zich op heren met een lengte tussen de 1.85 en 1.90 meter en de laatste maat (XLF) op mannen van twee meter en langer. Op onze maatsysteem pagina vind je meer informatie over het opmeten van je eigen maat en de werking van ons unieke maatsysteem.

Polo van katoen en de service van Girav

Als je je bestelling op werkdagen voor 23.59 uur plaatst, versturen we je katoenen poloshirts direct. En mochten de polo’s toch niet volledig aansluiten bij jouw wensen, dan kun je ze eenvoudig retourneren. Om er zeker van te zijn dat je een shirt kiest dat het beste aansluit op je eigen maat, doe je er verstandig aan om altijd even onze maattabel te bekijken.