Coltruien Heren

1 product

  1. Hamilton

    Col, Regular Fit 100% katoen

    € 79,95
    In 5 kleuren
  2. Maatkiezer

1 product

Heren coltrui kopen

Vind je het als man fijn om een coltrui te dragen, maar wil je wel dat zo’n trui met col lang genoeg is? Girav heeft ook coltruien in 17 maten waaronder 3 lengtematen. Hierdoor kunnen alle mannen, dus ook lange mannen, een coltrui met de perfecte lengte vinden. 

Heren coltrui met de perfecte pasvorm

Onze coltruien hebben een aangesloten pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen en merino wol. Hierdoor zijn onze mannen truien met col comfortabel, zacht en niet te dik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals blauw, grijs, zwart en groen. Alle coltruien zijn natuurlijk verkrijgbaar in 3 lengtematen; Standard Fit, Long Fit en Extra Long Fit. Kies jouw perfecte maat coltrui met onze maatkiezer.

Light coltrui voor mannen 

Het voordeel van onze light coltruien voor heren is dat deze wat dunner zijn dan normaal en een lagere col (ook high-neck genoemd) hebben. Ideaal om te dragen in het voorjaar en het najaar. Wil je dit vest ook graag in de winter dragen? Geen enkel probleem, want dan trek je er gewoon een colbert over aan.

Coltruien voor lange mannen

Ook onze coltruien zijn verkrijgbaar in 17 maten waaronder 3 lengtematen. Daardoor zijn deze coltruien ook geschikt voor lange mannen. Met het unieke lengtematen systeem van Girav zijn de coltruien iets langer dan je oorspronkelijk gewend bent, zodat de coltruien heerlijk comfortabel blijven zitten en niet zullen opkruipen tijdens het dragen ervan. De coltruien zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen:

- Standard Long Fit (/SLF): voor mannen tot 1m85; truien zijn 2 - 4cm langer.
- Long Fit (/LF): voor lange mannen vanaf 1m85 tot 2m; truien zijn 4 - 8cm langer.
- Extra Long Fit (/XLF): voor lange mannen vanaf 2m; truien zijn 8 - 12cm langer.

Coltruien voor mannen kopen

Wil jij ook de beste coltruien voor mannen kopen? Maak dan een keuze uit het assortiment van Girav. Of shop verder en ga voor iets meer casuals zoals een polo?

Als je voor 23.59 uur bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat ze dezelfde dag nog worden verstuurd. Toch niet goed? Dan heb je 100 dagen de tijd om je coltrui gratis te retourneren!