Lange jas voor heren

7 producten

De lange jas voor heren is een mooie en praktische keuze voor de verschillende seizoenen. Dus zoek je een lekker warm jack? Zoek je een luxe jas of een overjas die je aantrekt als het ineens wat frisser wordt? Ontdek de verschillende soorten lange herenjassen, altijd gemaakt van de beste materialen. En natuurlijk met onze perfecte pasvorm, speciaal voor lange mannen.

De ‘lange’ jas is bij ons niet automatisch een lang model. Het gaat in plaats daarvan om de jassen voor heren zoals je die kent, maar dan een stukje langer. Je kent dat van onze T-shirts en bijvoorbeeld de overhemden. We bieden je die luxe ook binnen de jassen, zodat je de verschillende delen van jouw outfit netjes op elkaar afstemt. Op die manier kan een ‘lange jas voor heren’ dus ook een kort jack zijn, maar dan langer dan dat je van andere merken gewend bent, zodat deze precies aansluit bij jouw lichaam en wensen.

Warme jassen voor ieder seizoen

De lange heren jassen zijn lekker warm voor ieder seizoen, of juist meer luchtig voor het voorjaar en de zomer. Dus ben je op zoek naar een dun jasje voor als het net te fris wordt? Of zoek je een winterjas die je lekker warm houdt als het echt koud is? Wij hebben de verschillende jassen voor heren in het assortiment. De modellen zijn standaard een stukje langer dan je gewend bent, om zeker te weten dat je die goed past. Zo heb je nooit meer een koude rug.

Dus ben je voor de zomer, de herfst, de winter of het voorjaar op zoek naar een nieuwe jas? Ontdek de zomerjassen, de tussenjassen en de winterjassen. Ze zijn standaard iets langer, en net zo luchtig of lekker warm als je van andere merken en modellen gewend bent. Op die manier kies je voor een jas die jou precies past. En die perfect past bij het seizoen waarin je de jas draagt.

Hoogwaardige materialen en een perfecte pasvorm

Voor de lange jas voor heren maken we natuurlijk gebruik van de beste materialen, zoals je dat van ons kent. We kiezen voor hoogwaardig katoen en elastaan, net als voor polyester en andere stoffen. Die behandelen we voor als dat nodig is, zodat het comfortabel is tijdens het dragen. En zodat de stoffen zo lang mogelijk goed van kwaliteit blijven, met zo min mogelijk slijtage.

Het zijn een paar voorbeelden van de stappen die we nemen om jou de beste lange herenjas aan te bieden. Zo weet jij zeker dat de jas goed past en dat je daar vervolgens zo lang mogelijk plezier van hebt.
Uiteraard kun je rekenen op onze unieke maten voor een jas die jou perfect past. Het gaat om:

  • Standard Long Fit (2cm langer dan normaal, voor mannen tot 1m85)
  • Long Fit (6cm langer dan normaal, voor mannen vanaf 1m85)
  • Extra Long Fit (10cm langer dan normaal, voor mannen langer dan 2m)

Tip: twijfel je over jouw maat en de perfecte pasvorm? Gebruik ons Girav Maatsysteem om het in een paar klikken te ontdekken.

Het type jas dat je zoekt

Bij ons vind je de lange herenjassen, in ieder type dat je zoekt. Dus ben je op zoek naar een lange softshell jas voor heren? Of denk je aan een lange bomberjack voor heren? Het zijn twee uitstekende voorbeelden van jassen die van zichzelf niet uitgesproken lang zijn. Wij zorgen er met de speciale maten voor dat ze iets langer zijn dan je gewend bent. Op die manier past de pasvorm beter bij je, bijvoorbeeld als je langer bent dan 1m85 meter of zelfs 2m.

Doe online inspiratie op met de verschillende soorten lange herenjassen of ga specifiek op zoek naar het model waar je al langere tijd naar kijkt. De kans is groot dat we de jas voor je op voorraad hebben. Op werkdagen voor 23:59 besteld, is morgen al in huis.

Lange jassen heren kopen

Wil je een lange jas voor heren kopen? Dat doe je eenvoudig online. Wij gaan aan de slag met je bestelling, zodat jij die zo snel mogelijk in huis hebt. Uiteraard kun je de jas daar op je gemak passen, om zeker te weten dat de lange jas voor heren je precies past.