Girav magazine

Bekijk hieronder het magazine.

Uit het magazine

4e editie van het Girav magazine

De 4e editie van het Girav Magazine is verschenen. Een nieuwe Wintereditie voor de herfst en winter van 2023. Boordevol productontwikkelingen, modetrends, nieuwtjes én natuurlijk een update van ons innovatieve en ambitieuze colored cotton project.

Fall/Winter 2023

Laat ons je inspireren en begeleiden in stijlkeuzes en bekijk onze nieuwe fotoshoot in Amsterdam. Het nieuwe Girav magazine – editie fall/winter- 2023 staat bomvol nieuwe kleding. We hebben niet stilgezeten en de nieuwe collectie is uitgebreid met een pufferjas, overshirts, lamswollen truien, oversized sweaters en hoodies. Uiteraard staan we uitgebreid stil bij de nieuwe kleuren van onze populaire chino broek voor heren. Deze broek is verkrijgbaar in 4 verschillende lengtematen.

Interview met onze logistieke partner

Het middenstuk van ons magazine is dit keer een interview met Monta Packing, ons logistieke partner. Lees meer over de geavanceerde manier hoe met robots onze pakketten worden gepicked en verzonden. Op die manier kunnen wij onze bestelbelofte op werkdagen ‘ Voor 23.59 besteld, Direct verzonden’ waarmaken.

Eerdere editie Girav magazine

Benieuwd naar onze vorige magazines?

Bekijk hier het archief:

– Editie 3 : Spring/Summer 2023

– Editie 2: Fall/Winter 2022