Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Girav magazine

Bekijk hieronder het magazine. Alle producten zijn ook te zien in het Lookbook spring/summer 2023.

Uit het magazine

3e editie van het Girav magazine

We zijn inmiddels bij de derde editie van ons Girav-magazine beland. De reacties op onze vorige magazines waren zo enthousiast dat we hebben besloten om vanaf nu twee keer per jaar een editie te maken! Zo kunnen we jullie veel beter op de hoogte houden van nieuwe artikelen, trends, tips en natuurlijk ons innovatieve en ambitieuze colored cotton project.

Spring/summer 2023

Laat je inspireren door onze nieuwe collectie. Het nieuwe Girav magazine – editie spring/summer- 2023 staat bomvol nieuwe kleding. De zomercollectie 23 is flink uitgebreid. We hebben hard gewerkt aan de ontwikkeling van een aantal nieuwe artikelen. Zo hebben we een oversized T-shirts, een high-neck T-shirt, een strijkvrij overhemd en een gloednieuwe chino broek voor heren. Na het succes van de joggingbroek is dit item ook verkrijgbaar in 4 verschillende lengtes.

Interview met onze partners

Om jullie een kijkje achter de schermen te geven, vind je in dit magazine een interview met onze partners Önder en Anil uit Istanbul. Waar we het grootste deel van onze kleding produceren. We hechten veel waarde aan deze langdurige samenwerking en delen dit kijkje in de Girav-keuken met jullie.

Uiteraard hebben we ons uiterste best gedaan om veel mooie nieuwe foto’s te maken zodat we een goed beeld kunnen geven van de pasvorm en het draagcomfort van onze producten. De foto’s bevatten een mix van casual en formele looks, eenals tips en adviezen hoe je verschillende kledingstukken kunt combineren om zo je eigen unieke stijl te creëren.

Eerdere editie Girav magazine

Benieuwd naar alle magazines?

Bekijk hier het archief met andere edities:

– Editie 4: Fall/Winter 2023

– Editie 2: Fall/Winter 2022