Wie zijn wij


GIRAV LONG FIT

HET VERHAAL ACHTER HET LANGE T-SHIRT

 

T-shirts die uit je broek kruipen? Of wel lang genoeg maar dan weer veel te wijd? Of na een paar keer wassen veel te kort, scheef of uit model? Dit was tot 2010 helaas de realiteit voor lange mannen. Girav is uit nood geboren. Een T-shirt in de juiste lengte en dan ook nog in goede kwaliteit was niet te vinden. Waarom moeten de maten S, M en L zo kort en smal zijn en werden shirts pas bij maat XXL iets langer? Zijn er geen lange slanke mannen of lange mannen met een normaal postuur?

 
Feit is dat Nederland gemiddeld de langste bevolking ter wereld heeft! Dit feit en 20 jaar ervaring in productontwikkeling en inkoop functies bij diverse kledingmerken waren de perfecte combinatie voor een nieuwe kledinglabel voor lange(re) mannen. De drie belangrijkste pijlers van ons merk zijn;
 

1. Kwaliteit.
2. Optimale pasvorm.
3. Service.

 
Wat heb je immers aan een lang T-shirt als deze na een paar keer wassen te kort of uit model is? Daarnaast vonden we de service van veel winkels en webshops onder de maat. Hoe vaak maak je het niet mee dat je in de wacht wordt gezet of van het kastje naar de muur wordt gestuurd als er iets fout is gegaan.

Als er onverhoopt iets niet goed is gegaan moet het zo snel mogelijk worden opgelost. En wanneer je om wat voor reden niet tevreden bent krijg je het aankoop bedrag retour of ontvang je een nieuw artikel. We hanteren daarom een niet goed geld terug garantie!

 

Pers en PR

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en bespreken graag met jou de mogelijkheden. Stuur bij voorkeur een e-mail met een korte en bondige introductie naar [email protected] of bel naar 020-4721002. We nemen in het eerste geval zo snel mogelijk contact met je op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 9.00 - 17:00.

 
Adres:
Girav Long Fit
Keizersgracht 424
1016 GC AMSTERDAM