Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Het verhaal achter Girav

Girav Shirts in 17 maten – Het verhaal achter lange T-shirts

T-shirts die uit je broek kruipen? Of wel lang genoeg maar dan weer veel te wijd? Na een paar keer wassen veel te kort, scheef of uit model? Dit was tot 2010 helaas de realiteit voor lange mannen. Girav is daardoor uit nood geboren. Een T-shirt in de juiste lengte en ook nog in goede kwaliteit was voor 2010 niet te vinden. Daarom biedt Girav shirts in 17 verschillende maten en vind je bij Girav altijd je perfecte fit. Succes gegarandeerd!

De drie belangrijkste pijlers van Girav

De mensen achter Girav hebben 20 jaar ervaring in productontwikkeling en inkoop bij diverse kledingmerken en fabrikanten. De perfecte combinatie voor een nieuw kledinglabel voor mannen die perfect zittende shirts willen hebben. Kleding met een goede fit zit immers comfortabeler en maakt je zelfverzekerder. En je ziet er ook nog beter uit! Onze 3 belangrijkste pijlers zijn daarom:

  1. Beste kwaliteit
  2. Optimale pasvorm
  3. Klantgerichte service

Perfect Fit Garantie

Wat heb je aan een lang T-shirt als deze na een paar keer wassen te kort of uit model is? Als er onverhoopt iets niet goed is gegaan met jouw Girav shirt dan moet het zo snel mogelijk worden opgelost. En wanneer je om wat voor reden niet tevreden bent krijg je het aankoop bedrag retour of ontvang je een nieuw artikel. Girav heeft daarom een niet goed geld terug garantie!

Girav met een V

De V in Girav staat voor de mannelijke V-vorm waardoor elke man een goed passend shirt bij Girav kan vinden. De 3 elementen in de V staan voor Lengte, Gewicht en Lichaamsbouw. Op basis van deze 3 elementen hebben wij 17 maten shirts ontwikkeld.

Pers en PR

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en bespreken graag met jou de mogelijkheden. Stuur bij voorkeur een e-mail met een korte en bondige introductie naar [email protected] of bel naar 020-4721002. We nemen in het eerste geval zo snel mogelijk contact met je op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 – 17:00.

Adres:
Girav Long Fit
Keizersgracht 424
1016 GC AMSTERDAM