Light & Ultralight T-shirts

Light & Ultralight T-shirts
 1. Hanoi - Ultralight

  V-hals, Slim Fit Ultralight mesh

  € 19,95
  In 3 kleuren
 2. Hanoi - Ultralight

  V-hals, Slim Fit Ultralight mesh

  € 19,95
  In 3 kleuren
 3. Hanoi - Ultralight

  V-hals, Slim Fit Ultralight mesh

  € 19,95
  In 3 kleuren
 4. Sao Paulo T-shirt, 2-pack White
  2-PACK
  Sao Paulo - Light, 2-PACK

  V-hals, Slim Fit Light stretch katoen

  € 39,95
  In 2 kleuren
 5. Maatkiezer
 6. Sao Paulo T-shirt, 2-pack Invisible
  2-PACK
  Sao Paulo - Light, 2-PACK

  V-hals, Slim Fit Light stretch katoen

  € 39,95
  In 2 kleuren
 7. Lima Light T-shirt, 2-pack White
  2-PACK
  Lima - Light, 2-PACK

  V-hals, Slim Fit Light stretch katoen

  € 39,95

Light en Ultralight T-Shirts voor mannen

Heb je het snel warm en draag je regelmatig een T-shirt onder je overhemd? Vind je het bovendien belangrijk dat jouw bovenkleding vrij van transpiratie blijft waardoor je je altijd comfortabel voelt? Ontdek dan de Light en Ultralight ondershirts voor mannen van Girav. Deze T-shirts zijn gebaseerd op onze succesvolle Basic T-shirts, dezelfde hoge kwaliteit en pasvorm maar wel van dunner en lichter materiaal.

Onzichtbare Light ondershirts

De pasvorm van onze Light en Ultralight T-shirts is getailleerd en sluiten daardoor goed aan op je lichaam. Dit zorgt , samen met het naadloze design en diepte van de hals en de juiste kleur, ervoor dat deze ondershirts onzichtbaar zijn onder je overhemd. Draag je vaak een wit of lichtblauw overhemd? Ook onze invisible ondershirts zijn verkrijgbaar in light en ultralight. 

Light ondershirts in 17 maten

Bij Girav hebben we een uniek maatsysteem ontwikkeld waardoor elke man (ook lange mannen) de juiste maat light ondershirt kan vinden. Door de extra lengte blijven deze ondershirts goed in je broek zitten en kruipen ze niet op.

Kwalitatieve ondershirts voor mannen

Onze Light ondershirts van mannen zijn gemaakt van vederlicht katoen en elastaan. De Ultralight ondershirts bevatten polyamide en elastaan en zijn voorzien van een speciale behandeling waardoor je ook op warme dagen langer fris blijft. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief goed ondershirt met een comfortabele, slim fit pasvorm voor elke dag. De light en ultralight ondershirts voor mannen hebben geen irritante nek labels maar een zachte print. 

Lichte T-shirts voor lange mannen

Ook onze light T-shirts zijn verkrijgbaar in 17 maten waaronder 3 lengtematen. Daardoor zijn deze light T-shirts ook geschikt voor lange mannen. Met het unieke lengtematen systeem van Girav zijn de light T-shirts iets langer dan je oorspronkelijk gewend bent, zodat de light T-shirts heerlijk comfortabel blijven zitten en niet zullen opkruipen tijdens het dragen ervan. De light T-shirts zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen:

- Standard Long Fit (/SLF): voor mannen tot 1m85; T-shirts zijn 2 - 4cm langer.
- Long Fit (/LF): voor lange mannen vanaf 1m85 tot 2m; T-shirts zijn 4 - 8cm langer.
- Extra Long Fit (/XLF): voor lange mannen vanaf 2m. T-shirts zijn 8 - 12cm langer.

Light T-shirts voor mannen kopen

Wil jij ook de beste light T-shirts voor mannen kopen? Maak dan een keuze uit het assortiment van Girav. Als je voor 23.59 uur bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat ze dezelfde dag nog worden verstuurd. Toch niet goed? Dan heb je 100 dagen de tijd om je light T-shirts gratis te retourneren!