Filteren
 1. girav-extra-lange-polo-madrid-zwart
  Madrid Black Regular Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 49,95
  Meer info
 2. Long Fit Black Slim Fit Poloshirt Marbella by Girav for tall Men
  Marbella Black Slim Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 49,95
  Meer info
 3. extra-lange-polo-blauw-pink-dress-blue
  Marbella Dark Slate Grey Slim Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 49,95
  Meer info
 4.  
 5.  
 6.  
Filteren

Extra lange zwarte polo shirts van Girav

Zwarte polo's voor langere mannen

Zwarte polo shirts zien stijlvol en netjes uit en zijn goed te combineren met een colbert, jeans of bijvoorbeeld een chino. Deze veelzijdigheid, gecombineerd met het stijlvolle aspect, maken zwarte poloshirts erg populair onder mannen. Helaas is het niet altijd even makkelijk, om een polo shirt te vinden met de juiste pasvorm en lengte. Bij Girav vindt u het poloshirt waarnaar u opzoek bent! Onze shirts wijken qua lengte af van polo shirts die u terugvindt bij de meeste aanbieders, dit door ons unieke maatsysteem. Zelfs wanneer u langer dan twee meter bent, kunt u bij ons terecht voor een goed zittende zwarte polo.

Unieke pasvorm en maatsysteem

Alle poloshirts die u terugvindt in het assortiment van Girav zijn 100% verantwoord geproduceerd met American Cotton. Deze stof staat garant voor een pasvorm en kleur, die zelfs na tientallen wasbeurten behouden blijft. Geen grauwe plekken op uw polo of een poloshirt waarvan de vorm als snel verdwenen is! U heeft bij ons de keuze uit een regular fit of slim fit pasvorm, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en lichaamspostuur. 

Service van Girav

Voordat u uw zwarte polo shirt bestelt is het goed te weten hoe ons matensysteem precies werkt. Naast de gebruikelijke breedtematen S,M,L en XL hebben we ook de keuze uit een drietal lengtematen namelijk: Standard Long Fit, Long Fit en Extra Long Fit. Afhankelijk van uw lengte en lichaamsbouw zal een van deze maten bij u passen. Kijk voor een uitgebreide uitleg over het vinden van de juiste maat eens op de maatsysteem pagina. Wanneer u achteraf toch niet de juiste maat gekozen heeft, kunt u uw bestelling eenvoudig en gratis retourneren.