Filteren
  1. Girav Vintage Long Polo Shirt San Sebastian for Men, Dark Grey, Regular Fit, 100% Cotton
    San Sebastian Bitter Chocolate Regular Fit
    Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 39,95
    Meer info
  2.  
  3.  
  4.  
Filteren

Lange bruine polo shirts van Girav

Bruine polo's voor lange mannen

Bruine poloshirts horen stijlvol en comfortabel te zitten bij heren. Vooral voor langere mannen is het lastig om poloshirts te vinden die aansluiten bij zowel de lichaamsbouw als de lengte. Girav biedt met een uniek maatsysteem de oplossing voor dit probleem! Onze poloshirts voor heren zijn tot wel 12 cm langer dan de shirts van veel andere kledingaanbieders, waardoor u zelfs met een lengte boven de twee meter een passend poloshirt zult vinden in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een bruin poloshirt, die u gemakkelijk kan combineren met zowel een lichte als een donkere colbert.

American cotton poloshirts

Doordat onze producten 100% verantwoord geproduceerd worden met American Cotton, kunnen wij u een langdurig behoud van de pasvorm en kleur van uw poloshirt garanderen. Zelfs wanneer u dit poloshirt geregeld wast! 

Uniek maatsysteem

Uniek aan de polo’s van Girav is het matensysteem. Dit systeem is gebaseerd op de lengte en de lichaamsbouw van mannen en bevat een drietal lengtematen: Standard Long Fit (lengte van de gemiddelde man), Long Fit (lengte tussen de 1.85 en 1.90 meter) en Extra Long Fit (lengte boven de twee meter). Het is echter niet per definitie zo, dat een man van 1.85 meter een Long Fit-poloshirt past. Door bijvoorbeeld een smalle borstkas, kan een Standard Long Fit-poloshirt wellicht beter passen! Kijk voor een uitgebreide uitleg over het opmeten van uw maat eens op maatsysteem pagina.

Nog veel meer andere kleuren

Naast bruine poloshirts voor heren, bieden wij vele andere kleuren aan. Kies bijvoorbeeld voor een zwart poloshirt onder een lichte colbert of juist een wit polo shirt onder een donkere colbert!

Service van Girav

Wij vinden het belangrijk dat u altijd de juiste keuze maakt. Of het nu om een poloshirt gaat of een basic T-shirt. De kleur, de maat en het model moeten goed bij u passen. U kunt om deze reden net zo makkelijk uw bestellingen retourneren als bestellen.