Filteren
  1. San Sebastian Vintage Polo Shirt, Dark Grey
    San Sebastian Dark grey Regular Fit
    Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 49,95
    Meer info
  2.  
  3.  
  4.  
Filteren

Grijs polo shirt van Girav

Girav werkt met drie standaardmaten, geschikt voor mannen van een gemiddelde lengte (Standard Long Fit), mannen met een lengte tussen de 1.85 en 1.90 meter (Long Fit) en mannen met een lengte boven de twee meter (Extra Long Fit). De maten zijn echter niet alleen gebaseerd op uw lengte, maar ook op de bouw van uw lichaam. Kijk voor u bestelt eens op deze pagina, waar u een uitgebreide uitleg treft over het opmeten van uw maat. 

Regular fit en slim fit

Onze poloshirts worden aangeboden met een regular fit en slim fit pasvorm, zodat u altijd een shirt kunt kiezen die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Een regular fit pasvorm is vrij wijd, terwijl een slim fit pasvorm nauw aansluit bij de vormen van uw lichaam.

Vanzelfsprekend is het retourneren van uw bestelling bij Girav zeer eenvoudig, zodat u altijd eerst kunt passen of bijvoorbeeld het grijze poloshirt voor mannen aansluit bij uw verwachtingen. Mocht u liever een andere kleur of maat willen hebben, dan heeft u deze de volgende werkdag al in huis, mits u op werkdagen voor 22.00 uur bestelt. 

Een poloshirt biedt veel comfort tijdens het dragen ervan, daarbij ziet een poloshirt er stijlvol en netjes uit bij mannen. Wanneer u kiest voor een polo shirt van Girav, dan kiest u voor een unieke pasvorm doordat onze shirts langer zijn dan de standaardmaten. Zeker wanneer u aanzienlijk langer bent dan de gemiddelde man, vindt u bij ons een passend polo shirt! Niet alleen de lengte van onze polo shirts maakt het aantrekkelijk om te kiezen voor onze producten, ook de 100% verantwoorde productie met American Cotton biedt u voordelen. American Cotton zorgt voor een pasvorm en kleur die ook na meerdere wasbeurten behouden blijven. Kies bijvoorbeeld voor een grijs poloshirt voor heren, die u eenvoudig kunt combineren met verschillende kleuren colberts en jeans.