Filteren
 1. girav-extra-lange-polo-madrid-dress-blauw-2017
  Madrid Dress Blue Regular Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 49,95
  Meer info
 2. extra-lang-poloshirt-madrid-blauw-true-blue
  Madrid True blue Regular Fit
  € 49,95
  Meer info
 3. extra-longfit-stretch-polo-marbella-dressblue
  Marbella Navy Slim Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 49,95
  Meer info
 4. Marbella Slim Fit Polo, Swedish Blue
  Marbella Swedish blue Slim Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 49,95
  Meer info
 5. Madrid Regular Fit Polo, Stone Blue
  Madrid Stone Blue Regular Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 49,95
  Meer info
 6. Madrid Regular Fit Polo, Azur Blue
  Madrid Azur Blue Regular Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 49,95
  Meer info
 7. lange-polo-ink-blue-madrid
  San Sebastian Ink blue Regular Fit
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 49,95
  Meer info
 8.  
 9.  
 10.  
Filteren

Lange blauwe polo shirts van Girav

Blauwe polo's voor langere mannen

Een poloshirt moet veel comfort bieden tijdens het dragen en er tegelijkertijd stijlvol uitzien bij mannen. Helaas is het niet altijd makkelijk om een poloshirt te vinden met de juiste pasvorm, zeker wanneer u langer bent dan de gemiddelde man (1.80m). Om een oplossing voor dit probleem te bieden, produceert Girav polo shirts die tot wel 12cm langer zijn dan de poloshirts die u terugvindt bij de meeste aanbieders. Neem bijvoorbeeld ons Standard Long Fit-shirt, wat twee tot vier centimeter langer is dan een standaardmaat. De Extra Long Fit-shirts voor mannen groter dan twee meter, is zelfs acht tot twaalf centimeter langer!

American Cotton poloshirts

Naast de lengte biedt ook de kwaliteitsstof waarmee wij onze poloshirts produceren voordelen. Het American Cotton biedt een unieke pasvorm, die ook na vele wasbeurten behouden blijft, evenals de kleur. Kies bijvoorbeeld voor ons blauwe poloshirts, die ideaal te combineren zijn met een colbert of jeans. Heeft u liever een andere kleur dan blauw, kijk dan eens in ons volledige assortiment.

Meerdere pasvormen

Wij bieden poloshirts voor mannen aan in meerdere pasvormen, zodat u bij ons altijd een poloshirt vindt die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en uw lichaamspostuur. Sommige mannen prefereren een wat nauwere aansluiting van het poloshirt om hun lichaam, waar een slim fit polo de oplossing voor biedt. Bij wie het wat ruimer mag zitten, kan een regular fit pasvorm volstaan. 

Maat kiezen en bestellen

Voor u een blauw poloshirt voor heren kunt bestellen, dient u de juiste maat te kiezen. Informatie over ons unieke maatsysteem en het opmeten van uw eigen maat vindt u op de maatsysteem pagina. Als u uw bestelling op werkdagen voor 23.00 uur plaatst, heeft u uw poloshirt over het algemeen de volgende werkdag in huis!

Wanneer het poloshirt niet aansluit bij uw wensen, bijvoorbeeld omdat het niet de juiste maat is, u liever een andere kleur had gewild, enzovoorts, kunt u uw bestelling eenvoudig retourneren.