Groene Poloshirts

Almeria poloshirt, Midnight green
Almeria
100% Pique katoen, Regular Fit
Slechts € 79,95
In 5 kleuren
-30%
Faro jersey poloshirt, Midnight green
Faro
100% Jersey katoen, Regular Fit
Slechts € 48,97 Normale prijs € 69,95
In 10 kleuren
-30%
Faro Jersey Poloshirt, Metal green
Faro
100% Jersey katoen, Regular Fit
Slechts € 48,97 Normale prijs € 69,95
In 10 kleuren

Groen poloshirt van Girav

Poloshirts. Bijna elke man heeft er wel een aantal exemplaren van in de kast liggen. Ben je specifiek op zoek naar een groene polo? Girav biedt extra lange groene poloshirts aan van topkwaliteit die zeer geschikt zijn voor langere mannen. Ze beschikken over een perfecte, blijvende pasvorm en zijn geschikt voor iedere (lange) man.

 

Groene polo in verschillende lengtematen

Door het unieke lengtematensysteem van Girav zijn onze groene poloshirts iets langer dan je oorspronkelijk gewend bent. Je merkt direct dat ze comfortabel blijven zitten en niet opkruipen als je ze draagt. Onze poloshirts zijn ook verkrijgbaar in extra lange modellen, bijzonder geschikt voor langere mannen boven de 2 meter. Ze zijn ook verkrijgbaar met lange mouwen en in diverse modellen. Zo heb je de keuze uit model Madrid, Sevilla en Marbella. Onze lange groene polo’s blijven goed in model en voelen heerlijk zacht aan, wasbeurt na wasbeurt!

 

Long Fit maatsysteem polo groen

Girav heeft een uniek maatsysteem voor poloshirts, zodat deze altijd heerlijk zitten. De longshirts zijn langer dan gewone polo’s en dat zorgt ervoor dat ze niet opkruipen en de hele dag prima zitten.

Ze zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen:

  • Standard Long Fit (/SLF): voor mannen met een gemiddelde lengte; deze poloshirts zijn 2 - 4cm langer.
  • Long Fit (/LF): voor lange mannen vanaf 1,85 / 1,90m; deze polo’s zijn 4 - 8cm langer.
  • Extra Long Fit (/XLF): voor lange mannen vanaf 2,00m. Deze polo’s zijn 8 - 12cm langer.

 

Hoogwaardig poloshirt in groen met perfecte pasvorm

De groene poloshirts van Girav zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en hebben allemaal hun eigen uitstraling. Maak een keuze voor het type poloshirt van je voorkeur en bestel ze vervolgens gemakkelijk online. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen zodat ze lekker lang meegaan en hun groene kleur en pasvorm prima behouden. En als je ze voor 23.59 uur bestelt, sturen we ze direct naar je op.

 

Andere kleuren poloshirts