Girav Giftcard

In delen of in één keer te besteden

Het tegoed op de giftcard is in delen te verzilveren, maar kan ook in éénmaal worden besteed in de webshop. Mocht er een restbedrag op de Giftcard achterblijven dan kun je dit een volgende keer besteden. Indien je moet bijbetalen kun je hiervoor een betaling doen via iDeal, creditcard of PayPal. Deze optie verschijnt automatisch in je betaalscherm.

Houdbaarheid van het tegoed

Het tegoed op de cadeaukaarten zijn onbeperkt geldig. De tegoeden zijn niet inwisselbaar voor contanten. Ook zijn kortingscodes, vouchers en couponcodes niet inwisselbaar op de Girav Giftcard.

Het tegoed van de giftcard inzien

Je kunt het tegoed op je giftcard altijd inzien via www.girav.nl/mybalance.

Betalen met de Girav Giftcard

Wanneer je in bezit bent van een Giftcard (een plastic creditcardje) kun je deze gebruiken bij het betalen van je bestelling. Dit doe je op de volgende manier:

  1. In de kassa van onze webshop zie je bij de betaalopties naast iDeal, PayPal of Creditcard de optie Giftcard (icoon van je Giftcard).
  2. Vink deze methode aan als betaalmethode voor je bestelling. 
  3. Vul de gegevens van de Giftcard in. Wanneer je gevraagd wordt je PIN nummer in te vullen, kras je deze open op de Giftcard en vul je deze in.
  4. Indien je na het betalen met een GiftCard nog moet bijbetalen kan dit via een zelf gekozen betaaloptie, bijvoorbeeld iDeal of PayPal.

Problemen met betalen met de Girav Giftcard?

Mocht het je niet lukken om je betaling uit te voeren met de Giftcard, neem dan contact op met onze klantenservice via 020-4721002 (maandag - vrijdag 09:00 - 17.00 uur) of e-mail naar [email protected].