Advies

Welke schoenen draag je onder een chino voor heren?

Welke kleur schoenen draag je onder een beige broek? En welke onder een chino in een andere kleur? Wij helpen je inspiratie op te doen met de beste stijladviezen. Zo combineer jij een chino in iedere kleur met de juiste schoenen voor jouw look.

De chino is een veelzijdige broek, die je zowel casual als zakelijk goed kunt dragen. Bovendien combineer je de broek makkelijk met de juiste schoenen. Wij geven je een paar handige tips, zodat je dit voortaan moeiteloos voor elkaar krijgt.

Welke schoenen draag je onder een chino?

Laten we beginnen met het soort schoenen dat je onder een chino draagt. Je hebt daarvoor een paar verschillende opties:

  • Sneakers
    Zin in een relaxte en alledaagse look? Draag een paar sneakers onder je chino broek. Ga voor lage en strakke sneakers in wit of een andere neutrale kleur. Daarmee kan het niet mis gaan!
  • Loafers
    Liever smart-casual voor de dag komen? Draag dan een paar loafers of instappers onder de chino. Ze lopen comfortabel, ogen stijlvol en zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld suède en leer.
  • Derby’s of brogues
    Combineer je de chino tijdens een meer formele gelegenheid? Kies voor klassieke derby’s of brogues. Ze voegen meer verfijnde stijl toe aan je look.
  • Laarzen en boots
    Combineer een paar laarzen of boots met de chino, bijvoorbeeld in de herfst en winter. Ze zorgen voor een stoere en trendy outfit.
Chino broeken
Nieuw
Messina stretch chino, Light grey
Messina Chino
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 119,95
Nieuw
Messina stretch chino, Light blue
Messina Chino
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 119,95
Messina stretch chino, Bruin
Messina Chino
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 119,95
Messina stretch chino, Dark jeans Blue
Messina Chino
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 119,95
Messina stretch chino, Dark grey
Messina Chino
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 119,95

Welke kleur schoenen onder een chino?

Welke kleur schoenen draag je onder een beige, een blauwe of een andere broek? Wij delen een paar praktische tips voor de juiste schoenen onder jouw chino in iedere kleur die je bestelt.

  • Schoenen onder een beige of kaki chino
    Draag een paar bruine of navy (donkerblauwe) schoenen, voor een klassieke look. Vermijd in ieder geval te felle kleuren. Houd het liever bij aardetinten.
  • Schoenen onder een grijze chino
    Grijs combineer je bijvoorbeeld met zwarte of bruine schoenen. Durf je een meer gewaagde look aan? Kies dan voor bordeauxrood of donkergroen.
  • Schoenen onder een navy (blauwe) chino
    Een chino in (donker)blauw combineer je met schoenen in bruin, beige of bijvoorbeeld bordeauxrood. Vermijd zwarte schoenen, omdat dit kan botsen met de blauwe tint.

Chino voor heren kopen

Wil je een chino voor heren kopen en zoek je daar vervolgens een geschikt paar schoenen bij? Denk na over het type gelegenheid waar je naartoe gaat, van casual tot smart casual of formeel. Sneakers ogen meer casual, terwijl loafers, derby’s en brogues meer formele looks creëren.

Tip: bestel online een bijpassend overhemd, om jouw look compleet te maken.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes