Styling

3 zomer mode trends voor heren: oversized pasteltinten in 2024

Wat doet de mannen mode in 2024 in de zomer? Wij ontdekten de populairste trends voor het komende zomerseizoen. Zo bestel jij de heren mode voor de zomer, waarmee je letterlijk stralend voor de dag komt.

De mode trends voor mannen in de zomer van 2024 laten een duidelijk beeld zien. Het mag lichter dan ooit, lekker relaxt en oversized. Bovendien is ‘less’ echt ‘more’, bijvoorbeeld als het gaat om je sneakers of andere schoenen.

Trend 1: lichte en pasteltinten

Binnen de zomer mode in 2024 voor heren kun je niet om lichte en pasteltinten heen. Het mag lichter dan ooit. Dus denk in zachtroze, mintgroen en bijvoorbeeld babyblauw. Dat zijn de kleuren voor zowel je kleding als de accessoires, omdat je ze ook nog eens goed met elkaar kan combineren.

Denk in licht en denk in pastel, het liefst gecombineerd met duurzame materialen. Op die manier betrekken we namelijk nog een extra trend, namelijk die voor eco-vriendelijk en duurzaam. De lichte groene (pastel)tinten zijn dus jouw beste keuze voor de zomer mode voor mannen.

Trend 2: oversized met loose-fit shorts

Een andere belangrijke mode trend voor mannen in de zomer: oversized. Dat geldt zowel voor T-shirts en overshirts of truien als voor je shorts. Dus draag het liefst een loose-fit short, die lekker wijd valt. Met een oversized T-shirt, trui of hoodie maak je de juiste combinatie in deze zomermaanden.

De look oogt lekker relaxed en een beetje nonchalant. Dat past helemaal bij de zomermaanden, vooral nu we ons allemaal proberen iets minder druk te maken. Jij kiest een look waarmee je even helemaal niets ‘moet’, waardoor er meer tijd overblijft om te genieten.

Oversized in 3 lengtes
Nieuw
Ohio oversized T-Shirt, Peach
Ohio
Hoge ronde hals Oversized Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Ohio oversized T-Shirt, Light beige
Ohio
Hoge ronde hals Oversized Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Ohio oversized T-Shirt, Lavender
Ohio
Hoge ronde hals Oversized Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Ohio oversized T-Shirt, Iceberg green
Ohio
Hoge ronde hals Oversized Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Ohio oversized T-Shirt, Light olive
Ohio
Hoge ronde hals Oversized Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95

Trend 3: minimalistische sneakers en schoenen

En als je shirt en short de aandacht trekken in pastel en lichte tinten en lekker oversized, dan passen daar het best minimalistische schoenen bij. Dat is dan ook de derde mode trend voor heren deze zomer. Draag een paar witte sneakers of een andere lichte kleur, het liefst zonder veel poespas en extra’s. Houd het lekker simpel, zodat de rest van je outfit de kans krijgt om te stralen. Op die manier klopt je outfit perfect, dus kom jij met een geweldige look voor de dag deze zomer.

Tip: draag deze minimalistische schoenen met een chino voor de ideale zomer look

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes