Care

Poloshirts: Tips & Tricks

Het poloshirt kun je bij elke gelegenheid dragen en vult het gat tussen klassiek en casual. We delen graag een aantal tips & tricks over onze poloshirts zodat je extra veel plezier hebt van je Girav poloshirt.

Baleinen voor poloshirts?

Alle Girav polo’s hebben een balein in de kraag, ook de klassieke polo’s! Dit is een subtiele innovatie die we in nauwe samenwerking hebben ontwikkeld met onze fabrikant die is gespecialiseerd in poloshirts. Een balein is een kleine plastic versteviging voor je kraag. Veelgebruikt in overhemden en nu dus ook in onze poloshirts.

Superhandig, want niets is irritanter dan een opkrullende kraag. Met een balein is dat probleem verleden tijd. En zo zie je er – en vooral de kraag van je polo – de hele dag op je best uit. Vind je de balein niet handig? Geen probleem, want deze is eenvoudig te verwijderen.

Poloshirts in 3 lengtes
Nieuw
Faro Jersey Poloshirt, Dark jeans
Faro
Regular Fit Shirt kraag , 100% Jersey katoen
Slechts € 69,95
Nieuw
Venice premium Poloshirt, Light brown
Venice
Slim Fit Polo kraag , 100% katoen
Slechts € 89,95
Nieuw
Cape Town Jersey Polo, Peach
Cape Town
Slim Fit Shirt kraag
Slechts € 69,95
Nieuw
Cape Town Jersey Polo, Light green
Cape Town
Slim Fit Shirt kraag
Slechts € 69,95
Nieuw
Cape Town Jersey Polo, Dark green
Cape Town
Slim Fit Shirt kraag
Slechts € 69,95

Nooit meer strijken?

Hoe zorg je ervoor dat je polo (bijna) strijkvrij is? Simpel: was je poloshirt op 30 graden en centrifugeer deze op maximaal 800 toeren. Hang de polo vervolgens zo snel mogelijk op aan een kledinghanger. Door de lagere toeren voorkom je kreukels en omdat er zo ook nog eens minder slijtage plaatsvindt gaat je polo ook nog eens stukken langer mee. Win-win dus.

Geen vlekken meer onder de armen?

Transpireren in combinatie met het gebruik van een deodorant kan ervoor zorgen dat de stof van je katoenen shirt onder de armen na verloop van tijd na het wassen niet meer mooi schoon is. Vervelend. Dit is echter eenvoudig te verhelpen door deze plekken voor het wassen in te smeren en 5 minuten tot maximaal een kwartiertje in te weken met Vanish Oxi Action. Vervolgens gewoon op 30 graden wassen en klaar is Kees!

Tip: Meer lezen over je polo wassen? Lees onze blog: “Hoe kan je het beste een poloshirt wassen?

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes