Overhemden mouwlengte 7

Extra Lang Overhemd Girav Livorno Heren Effen Wit Modern Fit 100% katoen
Livorno
100% katoen, Modern Fit
Slechts € 99,95
In 4 kleuren
Extra Lang Overhemd Girav Livorno Heren Effen Lichtblauw Modern Fit 100% katoen. Het beste lange lichtblauwe overhemd voor lange mannen!
Livorno
100% katoen, Modern Fit
Slechts € 99,95
In 4 kleuren
Extra Lang Navy Modern Fit Zakelijk Heren Overhemd Girav Livorno
Livorno
100% katoen, Modern Fit
Slechts € 99,95
In 4 kleuren
Maatkiezer
Vul je lengte in
Vul je gewicht in
Vul je lichaamstype in
Opnieuw berekenen
Zwart lang zakelijk heren overhemd Girav Livorno, modern fit, 100% luxe katoen
Livorno
100% katoen, Modern Fit
Slechts € 99,95
In 4 kleuren

Overhemden in mouwlengte 7 zijn er speciaal voor extra lange mannen. Zowel de mouwen als de rest van het overhemd zijn 7 tot 8 centimeter langer. Op die manier weet je zeker dat het goed past én dat jij daarmee stijlvol voor de dag komt.

Je hebt de keuze uit allerlei modellen overhemden met mouwlengte 7. Zo zorgen we ervoor dat je net zo makkelijk een lichte of een donkere kleur combineert, net als een casual of een business hemd. Jij kiest uit allerlei kleuren en stijlen, natuurlijk precies in de maat die je zoekt. Zo weet je zeker dat het mouwlengte 7 overhemd goed past én dat je die eenvoudig online bestelt.

Mouwlengte 7 overhemd: 7 tot 8 centimeter langere mouwen

Het overhemd met mouwlengte 7 is niet toevallig gekozen. Dankzij de 7 tot 8 centimeter extra lengte merk je als lange (of hele lange) man dat het allemaal veel beter past. Het voorkomt dat het overhemd eigenlijk net te kort is, zowel bij de mouwen als in de rest van de lengte.

Dus staat een normaal overhemd je eigenlijk nooit mooi? En merk je dat de mouwen omhoog kruipen, vooral als jij je armen strekt om iets te pakken? Het zit niet lekker en het ziet er niet mooi uit. Kies in plaats daarvan voor een overhemd met meer lengte, zodat je een veel betere keuze maakt.

Het overhemd met langere mouwen en meer lengte voor het hele model biedt je meer bewegingsvrijheid en zit gewoon heel lekker. Dat geldt voor de verschillende maten en pasvormen. Zo maak je eenvoudig de juiste keuze, als je wat langer bent (of veel langer bent) dan andere mannen.

In alle maten en allerlei kleuren

Je bestelt de overhemden met meer (mouw)lengte natuurlijk in alle beschikbare maten en in allerlei verschillende kleuren. Dus zoek je een S, M, L, XL of andere maat? De extra lengte staat los van de rest van de maat. Dat komt de pasvorm ten goede, zodat het hemd geweldig valt en stijlvol staat

Tip: zoek je een langer model, maar is mouwlengte 7 te groot? Probeer dan mouwlengte 6.

Kies bij ons uit de overhemden met extra lange mouwen en extra lengte in het algemeen. Dat kan in zwart, blauw, grijs, wit en natuurlijk allerlei andere kleuren. Zo vind je eenvoudig het hemd dat je zoekt, dat vervolgens bovendien goed past.

En wil je het overhemd combineren met een mooie chino of draag je er graag een merino wol pullover overheen? Ook die vind je allebei bij ons. Zo zorg je voor een nieuwe outfit die geweldig staat, én heel lekker zit. 

Mouwlengte 7 overhemden kopen

Wij zorgen er met de overhemden met mouwlengte 7 voor dat je ook als (extra) lange man kunt rekenen op een fijne pasvorm en voldoende bewegingsvrijheid. Reken af met hemden die eigenlijk te kort zijn en daardoor niet mooi vallen. Of die daardoor niet goed in je broek blijven zitten als je een nette outfit draagt. Wij begrijpen wat je ervaart. Daarom hebben we de hemden met extra (mouw)lengte en natuurlijk in onze unieke maten en pasvormen. Zo weet je zeker dat het precies past én heel lekker zit.

Kies uit de verschillende kleuren en stijlen, van heel casual en voor iedere dag tot aan een business-hemd dat je stijlvol kunt dragen. Wij helpen je inspiratie op te doen met de effen kleuren, de lijnen en strepen en bijvoorbeeld de ruitjes of andere patronen en dessins. Ontdek de verschillende mouwlengte 7 overhemden en ontdek dat veel meer mannen daar naar op zoek zijn. Dit zorgt ervoor dat je de keuze hebt uit allerlei modellen, dus om er iedere dag geweldig uit te zien.