Overhemden mouwlengte 6

 1. Livorno

  100% katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 99,95
  In 4 kleuren
 2. Livorno

  100% katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 99,95
  In 4 kleuren
 3. Livorno

  100% katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 99,95
  In 4 kleuren
 4. Maatkiezer

Overhemden mouwlengte 6: voor de lange man

Het overhemd is al eeuwenlang het belangrijkste kledingstuk uit de garderobe van een man. In het assortiment van Girav vindt u overhemden die speciaal zijn ontwikkeld voor de lange man. De unieke configuratie tussen boordmaat en mouwlengte zorgt ervoor dat een overhemd perfect zal aansluiten op uw lichaamspostuur.

Business overhemden met mouwlengte 6

De business overhemden van Girav zijn ook verkrijgbaar in mouwlengte 6. Verkrijgbaar in 4 moderne kleuren en van 100% katoen.

Casual overhemden met mouwlengte 6

Meer behoefte aan een overhemd die gedragen kan worden in uw vrije tijd of in een informeler bedrijf? Bij Girav vindt u ook casual overhemden met motief of print, die de zelfde maatconfiguratie kennen als de business overhemden.

Maatsysteem Girav overhemden

De overhemden die u terugvindt in het assortiment van Girav zijn speciaal ontwikkeld voor lange mannen (1.80m >). Om tot de maat te komen die het best bij uw postuur past meet u allereerst de lengte van uw armen op. Vervolgens meet u de omtrek van uw hals op om de boordmaat te bepalen. In het overzicht hiernaast ziet u welke configuratie het best bij uw lichaamspostuur past.

Service en de beste kwaliteit

Zowel de bezorgkosten als het retourneren zijn bij Girav gratis. U kunt uw aankopen ongebruikt in de originele verpakking gratis retourneren binnen 30 dagen na levering.