Zwarte Overhemden

3 producten

 1. Palermo

  Shirt kraag, Regular Fit 100% Pique katoen

  € 79,95
 2. Livorno

  Shirt kraag, Regular Fit 100% katoen

  € 89,95
  In 4 kleuren
 3. Bergamo

  Shirt kraag, Regular Fit 100% Jersey katoen

  € 79,95
 4. Maatkiezer

3 producten

Lange zwarte overhemden voor mannen

Een zwart overhemd mag niet ontbreken in de garderobe van een man. Dit kledingstuk is tijdloos en geschikt voor veel verschillende gelegenheden. De zwarte overhemden van Girav zijn geschikt voor ieder postuur, zo vind je altijd een overhemd dat bij jou past.

Hoogwaardige kwaliteit zwarte overhemden

De stijlvolle effen overhemden uit het assortiment van Girav zijn gemaakt van luxe premium katoen. De stof voor het overhemd wordt in onze fabriek in Portugal geweven met 2-ply garen. Hierdoor zijn de lange zwarte overhemden een stuk sterker én kreuken ze minder snel.

 

Ideaal voor business en casual gelegenheden

Alle business overhemden in het assortiment van Girav hebben een semi wide spread boordkraag. Hierdoor zijn de overhemden gemakkelijk te dragen op zowel formele- als informele gelegenheden.

 

Uniek maatsysteem

Het systeem dat we bij Girav gebruiken om de overhemden te fabriceren is een uniek systeem. De zwarte overhemden hebben een diverse body- en mouwlengtes. Voor mannen met een gemiddelde lengte (1.80m) is een zwart overhemd met mouwlengtemaat 6 geschikt. De body en mouwen zijn dan 4 centimeter langer dan bij normale overhemden. Mannen die langer zijn of langere armen hebben, kunnen kiezen voor een zwart overhemd met mouwlengte 7. Bij mouwlengte 7 is zowel de body als de mouw 8 centimeter langer.