Filteren
 1. Livorno Overhemd, Ink Blue
  Livorno Ink blue
  Normale prijs € 89,95 Speciale prijs € 39,95
  Meer info
 2. Livorno Overhemd, Sky Blue
  Livorno Sky Blue
  € 89,95
  Meer info
 3. Portofino Jersey Overhemd, True Blue
  Portofino True blue Slim Fit
  € 69,95
  Meer info
 4. Portofino Jersey Overhemd, Steel Blue
  Portofino Steel Blue Slim Fit
  € 69,95
  Meer info
 5. Livorno Overhemd, Navy
  Livorno Navy
  € 89,95
  Meer info
 6. extra-lange-polo-blauw-pink-dress-blue
  Portofino Navy Slim Fit
  € 69,95
  Meer info
 7.  
 8.  
 9.  
Filteren

Blauwe overhemden

Extra lange blauwe overhemden van Girav

Naast een wit overhemd behoren blauwe overhemden tot de populairste overhemden bij mannen. Vrijwel iedere man heeft er wel in zijn kast hangen. Een mooi donker- of lichtblauw overhemd die zowel bij casual als zeer formele bijeenkomsten is te dragen. Bij Girav vindt u effengekleurde blauwe overhemden, maar ook overhemden met een ruitje, patroontje of streepje.

Blauw overhemd speciaal voor lange mannen

De blauwe overhemden die u terugvindt in het assortiment van Girav zijn speciaal ontwikkeld voor langere mannen. We hanteren naast de gebruikelijke boordmaat ook mouwlengtematen 6 en 7. Door deze combinatie zult u als langere man altijd een geschikt blauw overhemd vinden.

Modern pasvorm

Alle Girav overhemden hebben een modern fit pasvorm. De modern fit overhemden zijn licht getailleerd en vallen zowel bij slanke- als mannen met een maatje meer zeer goed.

Maatsysteem Girav overhemden

De overhemden die u terugvindt in de collectie van Girav zijn speciaal ontwikkeld voor lange mannen (1.80m>). Om tot de maat te komen die het best bij uw postuur past meet u allereerst de omtrek van uw hals op (boordmaat). Vervolgens meet u de lengte van uw armen op (lengte vanaf uw nekwervel tot aan de pols). Deze twee maten te samen bepalen de ideale maat van uw nieuwe overhemd.

Hoogwaardige kwaliteit, made in Portugal

De blauwe overhemden behouden naast hun lengte en pasvorm ook langer hun originele kleur. Dit mede door de hoogwaardige kwaliteit stoffen waarmee we werken. Alle overhemden uit de collectie van Girav zijn gemaakt van stoffen afkomstig uit Italië en Portugal en worden in één van de beste overhemdfabrieken in de buurt van Porto geproduceerd. Wanneer u kiest voor een overhemd van Girav, kiest u voor kwaliteit en een optimaal draagcomfort.