Blauwe overhemden

  1. Maatkiezer

8 producten

Overhemd blauw voor mannen

Blauwe overhemden behoren tot de populairste overhemden bij mannen. Vrijwel iedere man heeft er wel één in zijn kast hangen. Het voordeel van deze kleur is dat je het overhemd zowel bij informele als formele gelegenheden kunt dragen. Op zoek naar lange, blauwe overhemden? Girav heeft voor ieder postuur en voor elke gelegenheid een perfect blauw overhemd in het assortiment.

Hoogwaardige kwaliteit blauwe overhemden

Girav werkt uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit stoffen. De stoffen van ons premium model Livorno komen uit Portugal en worden in de buurt van Porto geproduceerd. Deze productie vindt plaats in één van de beste overhemdfabrieken. Door te kiezen voor een blauw overhemd van Girav, kies je dus voor een kwalitatief goed en comfortabel overhemd. 

Modern Fit pasvorm

Bij Girav hebben we voor elk postuur een geschikt lang blauw overhemd. De Modern Fit pasvorm zorgt ervoor dat al onze blauwe overhemden licht getailleerd zijn. Wij hanteren speciale maten waardoor de overhemden ook geschikt zijn voor langere mannen.

Uniek maatsysteem blauwe overhemden

Jij kan zelf thuis jouw perfecte maat berekenen. Dit doe je met behulp van ons unieke maatsysteem. Meet als eerste de boordmaat op, dit is de omtrek van jouw hals. Vervolgens meet je jouw armen op, pak de lengte van je nekwervel tot je pols. Deze twee maten gecombineerd  vormen jouw ideale maat.

Blauw overhemd voor lange mannen kopen

Wil je een lichtblauw lang overhemd of een donkerblauw lang overhemd? Bestel voor 23.59 uur en wij verzenden je bestelling dezelfde dag nog. Kom je er thuis achter dat je toch de verkeerde maat hebt besteld? Bij Girav kan je kosteloos retourneren en de juiste maat kiezen. Zo geniet je van een comfortabel en lang blauw overhemd van Girav.

Overhemden in andere kleuren