Lichtblauwe overhemden

Lichtblauwe overhemden
Bezig met laden...
  1. Livorno

    Dress shirt, Modern Fit 100% katoen

    € 89,95
    In 4 kleuren
  2. Maatkiezer

Lange lichtblauwe overhemden voor mannen

Lichtblauwe overhemden zijn één van de meest gedragen overhemden in Nederland en de rest van de wereld; lichtblauw kan namelijk bij elke gelegenheid gedragen worden.

 

Hoge kwaliteit lichtblauwe overhemden

Door de hoogwaardige kwaliteit behouden de lichtblauwe overhemden hun kleur, lengte en pasvorm voor een lange periode. Girav maakt enkel gebruik van een hoge kwaliteit katoen. In onze fabriek in Portugal produceren we de overhemden met zorg en vakmanschap.

 

Modern Fit pasvorm overhemden

De lichtblauwe overhemden hebben een licht getailleerde pasvorm, dit noemen wij Modern Fit. Deze pasvorm zorgt ervoor dat het overhemd aansluit, maar niet strak zit. De Girav overhemden hebben hierdoor een goede pasvorm bij de meeste mannen.

Lichtblauwe overhemden voor lange mannen

De lichtblauwe overhemden zijn beschikbaar in diverse maten. Bestel de juiste maat door de volgende stappen te volgen. Meet de omtrek van jouw hals, dit is de boordmaat. Vervolgens meet je jouw armen op, van nekwervel tot pols. Deze twee maten samen bepalen de ideale overhemdmaat voor jou. Bekijk ons unieke maatsysteem voor meer informatie.

 

Overhemd lichtblauw kopen bij Girav

Wil je een lang lichtblauw overhemd kopen? Doe je dit voor 23.59 uur, dan verzenden wij je bestelling diezelfde dag nog. Heb je per ongeluk toch de verkeerde maat in huis, retourneer deze dan kosteloos en bestel de juiste maat. Bij Girav is er voor iedere man een geschikt lichtblauw overhemd.

 

Overhemden in andere kleuren