Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Kleding combineren

Welk overhemd op een spijkerbroek? Handige stijltips

Een overhemd op een spijkerbroek: kan dat? Ja, met onze handige stijltips combineer je die op een leuke manier tot een (smart)casual outfit voor privé en waarmee je ook naar je werk kunt.

Een overhemd met een spijkerbroek lijkt niet zo moeilijk, maar het is belangrijk om goed naar te combinatie te kijken. Voorkom daarmee dat het geheel te flets oogt of enorm in elkaar overloopt, waarmee je haast onzichtbaar opgaat in de massa.

Licht, donker en specifieke kleuren

Een lichte spijkerbroek combineren voor heren of juist benieuwd naar de mogelijkheden met een donkere kleur? We zetten ze beiden voor je op een rij:

  • Overhemd op donkere spijkerbroek: meer formeel
    Wil je graag formeel voor de dag komen, bijvoorbeeld op jouw werk? Combineer een overhemd op een donkere spijkerbroek. Kies een broek zonder of met een lichte wassing. Houd rekening met de ruimte om jouw overhemd in de broek te stoppen, zonder dat het uit balans raakt. Voorkom bijvoorbeeld een te strakke spijkerbroek met een wijd overhemd.
  • Overhemd op lichte(re) spijkerbroek: meer (smart)casual
    Een lichte(re) spijkerbroek combineren met een overhemd? Ideaal voor een (smart)casual look. Tenminste, als je let op de andere details. Stem jouw schoenen, jas en eventuele sjaal er goed op af, zodat je de spijkerbroek naar de achtergrond kunt dringen.

Het overhemd en de spijkerbroek gaan goed samen, maar pas op met denim. Niet iedereen kan dat hebben, als je daar een overhemd op wilt dragen. Houd het bovendien rustig als het gaat om de streepjes of het patroon, met name wanneer je een lichte(re) broek aantrekt. Op die manier kun je de beiden uitstekend samen dragen, zelfs wanneer het je gaat om een wit overhemd.

Overhemden in 3 lengtes
Bologna Linnen Overhemd, Beige
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95
Bologna Linnen Overhemd, Olive green
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95
Bologna Linnen Overhemd, Blauw gestreept
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95
Bologna Linen Shirt, Light blue
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95
Bologna Linnen Overhemd, Navy
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95

Combineer een overhemd met een spijkerbroek

Combineer een nieuw overhemd met een leuke spijkerbroek die je al hebt. Draag bij voorkeur een spijkerbroek die lekker strak zit, terwijl je daarin voldoende ruimte hebt om het hemd erin te dragen. Daarmee is jouw outfit goed in balans, zodat je op een stijlvolle of meer casual manier voor de dag kunt komen.

Het mooiste overhemd op een spijkerbroek kopen? Bestel online en gebruik ons unieke maatsysteem. Bestellingen op werkdagen voor 23:59 heb je standaard de volgende werkdag in huis en je kunt jouw bestelling standaard 100 dagen gratis retourneren.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes