Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Kleding combineren

Joggingbroek combineren: hoe stijl je een trainingsbroek?

Je wilt een joggingbroek stylen: welke opties heb je dan? Wij leggen je uit hoe je een joggingbroek combineert in minstens drie verschillende stijlen. Het is namelijk een prima broek om in te sporten, maar je kunt er nog veel meer mee.

Jouw joggingbroek combineren: hoe pak je dat aan? Begin met de stijl waar je aan denkt, bijvoorbeeld voor een specifieke gelegenheid of situatie. De broek is heerlijk comfortabel, sportief goed geschikt én prima op een derde manier te stylen.

Drie stijlen om een joggingbroek te combineren

Benieuwd hoe anderen hun joggingbroek stylen en combineren? Wij leggen het je uit.

  • Ultiem comfortabel
    Ga voor ultiem comfort in een joggingbroek of trainingsbroek. Combineer de broek met een hoodie, het liefst lekker ruim of zelfs oversized. Zak daarin onderuit op de bank, om je even helemaal nergens druk over te hoeven maken. Dompel jezelf onder in de joggingbroek met de hoodie. Of draag een andere oversized trui of een lekker warm vest.
  • Casual relaxt
    Ga voor een casual relaxte look, te beginnen met een joggingbroek. Draag er een paar comfortabele sneakers onder, bijvoorbeeld in wit of een andere neutrale kleur. Draag er een T-shirt of een sweater op. Kies een regular fit of loose fit. Slim fit is over het algemeen minder geschikt voor een relaxte casual look.
  • Sportief
    Ga je voor sportief? Combineer de joggingbroek met een sportshirt. Kies in dit geval voor een joggingbroek in katoen of een andere ademende stof. Synthetische stoffen zijn minder goed geschikt, omdat je daarin sneller zweet.

Joggingbroek voor heren

De lange joggingbroek voor heren is veelzijdiger dan je misschien denkt. Draag de broek sportief, casual relaxt en ook ultiem comfortabel voor thuis op de bank.

Joggingbroeken in 4 lengtes
Arizona Joggingbroek, Grey melange
Arizona joggingbroek
Sweatstof
Slechts € 89,95
Arizona Joggingbroek, Navy
Arizona joggingbroek
Sweatstof
Slechts € 89,95
Arizona Joggingbroek, Black
Arizona joggingbroek
Sweatstof
Slechts € 89,95

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes