Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Girav

Nieuw: De perfecte lange korte broek

Met veel trots presenteren we nu ook lange korte broeken bij Girav. (Ja je leest het goed, extra lang). Alle korte broeken zijn beschikbaar in 3 lengtematen zodat ook lange mannen nu de perfecte korte broek kunnen dragen.

Na de succesvolle introductie van de chino’s vorig jaar, kregen we veel vragen of we ook niet een chino korte broek heren versie konden uitbrengen. Na een aantal klantonderzoeken en tests, kiezen we ook hier voor 3 lengtematen bij de korte broeken voor lange mannen. Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Waarom kiezen jullie voor een lange korte broek in 3 lengtes?

Voor mannen met een langere lichaamslengte komen de meeste korte broeken vaak niet goed uit. Vooral als je langere benen hebt of veel sport was het onmogelijk om een passen korte broek te kopen. Wij willen daar graag verandering in aanbrengen als specialist met kleding voor lange mannen!

Bij Girav hebben we de perfecte oplossing ontwikkeld: korte broeken in maar liefst drie verschillende lengtematen. Zo kun je altijd een korte broek dragen die perfect aansluit bij de lengte van jouw benen. Een té korte-korte broek is voorgoed verleden tijd.

We hebben gekozen voor een Pima cottonblend. Pima katoen is een premium katoen die lang meegaat en de elastaan zorgt voor de stretch. Ervaar het comfort en de pasvorm die je verdient.

Hoe lang moet een korte broek zijn?

3 lengtematen roept natuurlijk direct de vraag op hoe lang een korte broek moet zijn.
De perfecte korte broek voor mannen valt net boven de knie. Hij moet niet te strak om het been vallen, zodat deze comfortabel zit tijdens warme dagen. Onze korte broeken hebben een Regular Fit en vallen dus normaal. Onze nieuwe shorts zitten comfortabel dankzij de stretch en de elastische band.

Welke maat korte broek heb ik?

Het snelle antwoord is: vul onze korte broek maatkiezer in. Binnen een minuut weet je jouw maat!

Het lange antwoord is dat een korte broek bij de lengte van jouw benen moet passen. Lange(re) mannen hebben vaak ook langere benen en soms dikkere bovenbenen door het sporten. Reguliere korte broeken passen daarom niet. Daarom wil je niet gebonden zijn aan een korte broek met maar één lengte.

Met behulp van onze korte broeken maattabel meet je 2 maten op van een goed zittende broek:

  • de breedte
  • de binnenbeen lengte

In de maattabel bij het product kun je dus zelf kiezen hoe ruim je de korte broek bij jezelf wilt aanmeten.

Korte broeken in 3 lengtes
Nieuw
Athens stretch short, Dark jeans
Athens
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 99,95
Nieuw
Athens stretch short, Light blue
Athens
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 99,95
Nieuw
Athens stretch short, White
Athens
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 99,95
Nieuw
Athens stretch short, Dark green
Athens
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 99,95
Nieuw
Athens stretch short, Beige
Athens
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 99,95
Nieuw
Athens stretch short, Navy
Athens
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 99,95
Nieuw
Athens stretch short, Zwart
Athens
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 99,95

Welke schoenen onder korte broek?

Als je een korte broek draagt dan vallen je sneakers extra op, daarom kun je het beste kiezen voor sneakersokken. We hebben 3 kleuren en ze zijn voorzien van de Polygiene technologie waardoor je nooit last hebt van nare geurtjes in je sneakersokken.

Welke schoenen onder een korte broek voor mannen passen is afhankelijk van je stijl en van de kleuren van je bovenkleding zoals je T-shirt of poloshirt. Bij een casual uitstraling met een T-shirt kun je prima lage sneakers dragen. Een trendy T-shirt trend is het dragen van een wit T-shirt op je korte broek, het liefst oversized.

Ga je liever voor nettere look zoals met een polo of overhemd, dan combineer je die met leren loafers of nette sneakers. Deze zijn ook goed te matchen met een henley T-shirt of effen T-shirt. Let er bij een overhemd wel op dat je ondershirt niet zichtbaar is. Zeker op warme dagen wil je transpiratie tegen gaan, kies daarom voor een onzichtbaar ondershirt met de Polygiene Stay Fresh technologie.

Wanneer kan je een korte broek aan?

De welbekende vraag “kan ik een korte broek aan?” wordt altijd gesteld als de temperatuur richting de 20 graden gaat. De website kanikeenkortebroekaan.nl is zelfs een culthit in Nederland. Als de zon eenmaal schijnt willen we lekker naar buiten, in een fijne korte broek.

Maar vanaf welke temperatuur kun je een korte broek aan? Grofweg kun je bij een temperatuur boven de 20 graden Celsius een korte broek dragen. Let wel op: Er is verschil tussen gevoelstemperatuur en de temperatuur op de thermometer. Bij zon is het aangenaam, maar in de wind of in de schaduw kan het fris aanvoelen. Blijf je in beweging dan kun je prima shorts dragen, maar zit je stil (in de schaduw) dan kan het fris aanvoelen. Sowieso spelen persoonlijke voorkeuren mee, net als of je warmbloedig of koudbloedig bent.

Lees ook:

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes