Uw mening is erg belangrijk voor ons!

  • 9.3
  • 9.2
  • 9.6
  • 9.4
  • 9.4
  • 9.2

Bij Girav hechten we veel waarde aan uw mening. Dankzij uw mening kunnen we onze dienstverlening contintue verbeteren. Daarnaast kan het andere bezoekers helpen bij het maken van hun keuze. Deze beoordelingen zijn afkomstig van onze klanten, verzameld via Kiyoh.

Beoordeel GiravBekijk alle reviews

1388 klantbeoordelingen

Robin, 21 augustus 2017

Pluspunten Vandaag gebeld i.v.m. een korting die niet helemaal klopte. Ik werd geholpen door een vriendelijke dame en het probleem is snel opgelost. Top service! Verbeterpunten vind de artikelen aan de dure kant en zou graag een breder assortiment zien. Ondanks dat verleid de kwaliteit en zeker de pasvorm mij om weer te bestellen.

8
Communicatie 10
Snelheid/Levertijd 10
Betrouwbaarheid 10
Nazorg & Garantie 10
Kennis & Vakmanschap 10

Niek, 13 augustus 2017

Pluspunten De introductiekorting email kwam bij mij niet binnen waardoor ik de korting niet kreeg. Op zich geen ramp, maar toch even een mailtje gestuurd. Binnen een paar minuten reactie (op zondag...!) dat het bedrag van de korting is teruggeboekt incl. bewijs daarvan. Goed bezig Girav! Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen

10
Communicatie 10

1975, 11 augustus 2017

Pluspunten kleding voor een lange mensen en de mouwen heerlijk lekker lang goed kwaliteit ook was na was . Verbeterpunten Overhemden ik zou zeggen durf meer met prints die effen overhemden hebben ze overal

10
Communicatie 8
Snelheid/Levertijd 10
Betrouwbaarheid 10
Nazorg & Garantie 10
Kennis & Vakmanschap 7
Bekijk alle reviews
€ 5,- korting op uw eerste shirts!

€ 5,- korting op uw eerste shirts!

Maak kennis met onze lange T-shirts en ontvang nu € 5,- voordeel op uw eerste bestelling . Vul uw mailadres hieronder in maak direct gebruik van deze tijdelijke aanbieding. Schrijf u nu in!