+31 6 57 41 08 10
Op kantoortijden antwoord binnen 30 minuten

Uw mening is erg belangrijk voor ons!

  • 9.4
  • 9.2
  • 9.6
  • 9.4
  • 9.4
  • 9.2

Bij Girav hechten we veel waarde aan uw mening. Dankzij uw mening kunnen we onze dienstverlening contintue verbeteren. Daarnaast kan het andere bezoekers helpen bij het maken van hun keuze. Deze beoordelingen zijn afkomstig van onze klanten, verzameld via Kiyoh.

Beoordeel GiravBekijk alle reviews

1408 klantbeoordelingen

Marc, 11 december 2017

Pluspunten Livorno Navy overhemd binnen gekregen. Helemaal TOP! prachtig en comfortabel overhemd. In de namiddag besteld...de volgende ochtend al geleverd. Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen

10
Communicatie 9
Snelheid/Levertijd 10
Betrouwbaarheid 10
Kennis & Vakmanschap 8

Gerard, 8 december 2017

Pluspunten Ik heb dit merk 5 jaar geleden gevonden. Erg goede kwaliteit. Ik heb uitgerekend dat een T shirt ongeveer 75 keer met de was meekan. Ik zorg dat ik altijd ongeveer 15-20 stuks in de kast heb. Geweldig dat er kleding voor de lange man is. Service ook erg goed, behulpzaam aan de telefoon. Ik kreeg snel andere shirts toegestuurd na een klacht over een los zittend stiksel. Prima dus. Verbeterpunten Het bestelproces via internet. Bij de optie bezorgen door PostNl staat tussen haakjes wat er gebeurt met een 2 pack, nl door de brievenbus. Er staat niks over het sixpack. Is groter, dus ergens afhalen? Of zijn het drie 2 packs? Het zal wel goed komen, maar beetje verwarrend. Misschien nog een keer het bestelproces doorlopen met en vanuit het gezichtspunt van een klant?

10
Communicatie 9
Betrouwbaarheid 9
Kennis & Vakmanschap 9

Marijn, 1 december 2017

Pluspunten Erg goede kleding van Girav. Heb inmiddels een 15 kledingstukken van Girav, en het zit elke keer weer perfect. Kwaliteit van de kleding is hoog, niks op aan te merken! Verbeterpunten Enige nadeel aan Girav is dat veelverkochte maten vaak gauw zijn uitverkocht. Is soms lang wachten voordat het artikel weer op voorraad is.

9
Communicatie 10
Snelheid/Levertijd 8
Betrouwbaarheid 10
Nazorg & Garantie 10
Kennis & Vakmanschap 10
Bekijk alle reviews