Extra lange mouw

Extra lange mouw
Bezig met laden...
Filter
 1. Livorno

  Dress shirt, Modern Fit 100% katoen

  € 89,95
  In 4 kleuren
 2. Livorno

  Dress shirt, Modern Fit 100% katoen

  € 89,95
  In 4 kleuren
 3. Livorno

  Dress shirt, Modern Fit 100% katoen

  € 89,95
  In 4 kleuren
 4. Maatkiezer

Overhemd extra lange mouw voor mannen

Vind jij het ook zo vervelend als een overhemd met lange mouwen te kort is? Overhemden met te korte mouwen trek je minder snel aan. Bij Girav vind je overhemden met mouwlengte 6 en 7. Deze maten zijn speciaal zijn ontwikkeld voor langere mannen. Zo zit jouw overhemd voortaan niet alleen goed om jouw middel, maar heeft het ook de juiste mouwlengte.

 

Extra lange mouwlengtes en pasvorm

Wat houdt een mouwlengte van 6 en 7 precies in? Girav maakt de mouwen van deze overhemden net iets langer dan de gebruikelijke maten. De extra lange mouwen van de overhemden zijn respectievelijk 4 cm en 8 cm langer dan ‘normaal’.

Alle Girav overhemden met extra lange mouwen hebben een Modern Fit pasvorm. Deze Modern Fit overhemden zijn licht getailleerd en vallen bij elk postuur goed.

 

Maatsysteem Girav overhemden

De overhemden die je terugvindt in de collectie van Girav zijn gemaakt voor ieder postuur, dus ook voor lange mannen (groter dan 1.80 meter). Hoe weet je wat jouw maat is? Meet allereerst de omtrek van jouw hals: dit is de boordmaat. Meet vervolgens jouw armen (van nekwervel tot pols). Deze twee maten bepalen de ideale maat van jouw nieuwe overhemd.

Hoogwaardige kwaliteit overhemden

De overhemden met extra lange mouwen behouden ook na veel dragen en wassen hun vorm en lengte. Dit komt door de hoogwaardige kwaliteit stoffen waarmee Girav werkt. Alle overhemden uit de collectie van Girav zijn gemaakt van stoffen afkomstig uit Italië en Portugal. In de buurt van Porto staat één van de beste overhemdfabrieken, hier wordt jouw nieuwe overhemd met extra lange mouwen geproduceerd.

 

Overhemd extra lange mouwen kopen bij Girav

Vind jij het lastig om de juiste maat overhemd te vinden? Kies voor de extra lange mouwen overhemden van Girav. Je kiest dan voor kwaliteit en een optimaal draagcomfort.

Plaats jouw bestelling voor 23.59 uur en we verzenden het diezelfde dag nog. Wil je de bestelling retourneren? Dit kan geheel kosteloos bij Girav.

 

Kleuren extra lange mouw overhemd