Filteren
 1. White Long Men's Dress Shirt Livorno Regular Fit 100% Cotton by Girav
  Livorno White
  € 89,95
  Meer info
 2. Livorno Overhemd, Ink Blue
  Livorno Ink blue
  Normale prijs € 89,95 Speciale prijs € 39,95
  Meer info
 3. Livorno Overhemd, Sky Blue
  Livorno Sky Blue
  € 89,95
  Meer info
 4. Livorno Overhemd, Zwart
  Livorno Black
  € 89,95
  Meer info
 5. extra-lang-overhemd-livorno-dark-grey-01
  Livorno Dark grey
  € 89,95
  Meer info
 6. Livorno Overhemd, Navy
  Livorno Navy
  € 89,95
  Meer info
 7. Livorno Overhemd, Forest Green
  Livorno Forest Green
  € 89,95
  Meer info
 8. Palermo Overhemd, Victoria Blue
  Palermo Victoria blue
  Normale prijs € 79,95 Speciale prijs € 19,95
  Meer info
 9.  
 10.  
 11.  
Filteren

Overhemden extra lange mouw

Overhemden met extra lange mouw van Girav

Voor de lange man is niets zo vervelend als een overhemd te dragen met te korte lange mouwen. Overhemden met te korte lange mouwen trek je minder snel aan en raken zo in de vergetelheid. Bij Girav vindt u overhemden met mouwlengte 6 en 7 die speciaal zijn ontwikkeld voor langere mannen. Zo zit het overhemd voortaan niet alleen goed om uw middel, maar heeft het ook de juiste mouwlengte.

Extra lange mouwlengtes

De overhemden die Girav in haar collectie heeft opgenomen zijn uitgevoerd in mouwlengte 6 en 7. De mouwen van deze overhemden zijn net iets langer dan de gebruikelijke maten die u bij menig ander kledingbedrijf zult terugvinden. De extra lange mouwen van de overhemden zijn respectievelijk 4 cm en 8 cm langer dan u ‘normaal’.

Extra lange mouwen en pasvorm

Alle Girav overhemden hebben een modern fit pasvorm. De modern fit overhemden zijn licht getailleerd en vallen zowel bij slanke- als mannen met een maatje meer zeer goed. Ook wanneer u langere armen heeft zijn de overhemden van Girav een goede oplossing. Omdat Girav zowel de boordmaat als de mouwlengte als maat hanteert zult u altijd een overhemd vinden die goed in verhouding is.

Maatsysteem Girav overhemden

De overhemden die u terugvindt in de collectie van Girav zijn speciaal ontwikkeld voor lange mannen (1.80m>). Om tot de maat te komen die het best bij uw postuur past meet u allereerst de omtrek van uw hals op (boordmaat). Vervolgens meet u de lengte van uw armen op (lengte vanaf uw nekwervel tot aan de pols). Deze twee maten te samen bepalen de ideale maat van uw nieuwe overhemd.

Hoogwaardige kwaliteit, made in Portugal

De overhemden met extra lange mouwen behouden ook over een langere periode hun vorm en lengte. Dit mede door de hoogwaardige kwaliteit stoffen waarmee we werken. Alle overhemden uit de collectie van Girav zijn gemaakt van stoffen afkomstig uit Italië en Portugal en worden in één van de beste overhemdfabrieken in de buurt van Porto geproduceerd. Wanneer u kiest voor een overhemd van Girav, kiest u voor kwaliteit en een optimaal draagcomfort.