Het duurt misschien nog even, maar voor je het weet staat de winter weer voor de deur. Welke kledingstukken kun je ongeacht de mode van dat seizoen altijd dragen? In dit blogartikel willen we winteroutfits en -kleding bespreken die nooit uit de mode raken en dus een zeer goede investering zijn.

1. Coltrui

Een kledingstuk wat niet alleen lekker warm zit tijdens de wintermaanden, maar ook nog eens tijdloos is is een (colt)trui. Bij het uitzoeken van de coltrui is het wel verstandig om geen print of motiefje te kiezen. Vaak maakt een motief of ruitje de trui trendgevoelig.

2. Trenchcoat jas

De duurste kledinguitgave in het najaar is waarschijnlijk het kopen van een winterjas. Zelfs als je wacht tot deze in de aanbieding is betaal je vaak nog een redelijk hoog bedrag. Het hebben van een tijdloze winterjas is wat ons betreft dan ook zeker een aanrader en een goede investering. Eén van deze tijdloze modellen is de bekende trenchcoat jas. De jas kan zowel voor zakelijk als casual aangelegenheden gedragen worden en is al decennia lang een zekerheidje.

3. Zwarte blazer met gestreepte trui

Gestreepte zwart-en-wit truien in combinatie met een zwarte of donker blauwe blazer kunnen ongeacht de mode/trends altijd gedragen worden. Het zijn basic kleuren die nooit uit de mode gaan.

4. Wit overhemd met/zonder pullover

Een andere tijdloze kledingcombinatie die tijdens de wintermaanden gedragen kan worden is een wit overhemd gecombineerd met een pullover. Het mooie aan deze combinatie is dat deze op meerdere gelegenheden gedragen kan worden. Draag een net overhemd tijdens een kerstdiner of een casual overhemd naar het werk.

5. Gebreide truien

Wie aan winterkleding denkt zal waarschijnlijk ook direct gebreide wintertruien zeggen. Goed nieuws deze truien worden over het algemeen ook als tijdloos gezien en kunnen dus ieder seizoen zonder twijfel gedragen worden.