Keuzegids

Thermoshirt heren: zo werkt het

Thermokleding wordt zowel tegen de kou als tijdens het sporten gedragen. Maar waarom is thermokleding nou zo handig voor deze gelegenheden? Hoe werkt heren thermokleding, waar wordt het van gemaakt en hoe draag je dit het beste? Na het lezen van deze blog weet jij alles over thermokleding en begrijp je waarom iedereen dit in de kledingkast zou moeten hebben.

Hoe werkt een thermoshirt?

Thermokleding voor heren heeft meerdere functies. Thermokleding kan je zowel in de zomer als in de winter dragen. Ook tijdens het sporten is het een goede manier om jouw sportoutfit compleet te maken. De functies van thermokleding zijn als volgt:

  1. Thermokleding houdt warmte vast
    Tijdens het sporten warmt jouw lichaam op, deze warmte blijft behouden dankzij een thermoshirt.
  2. Thermokleding zorgt ervoor dat warmte en transpiratie afgevoerd wordt naar buiten.
    Zo krijg je het tijdens het sporten niet te warm, maar wordt het zweet wel afgevoerd. Ook in de zomer komt deze warmte afvoerende functie goed van pas.
  3. Thermokleding voorkomt schuurplekken
    Dit komt doordat thermokleding goed aansluit op jouw lichaam én naadloos is.
Thermo shirts in 3 lengtes
-25%
St. Anton Thermoshirt, Dark Olive
St. Anton
Ronde hals Slim Fit
Slechts € 33,71 Normale prijs € 44,95
-25%
Serfaus Thermoshirt, Dark olive
Serfaus
Half-Zip Slim Fit
Slechts € 37,46 Normale prijs € 49,95
-25%
St. Anton Thermoshirt, Estate blue melange
St. Anton
Ronde hals Slim Fit
Slechts € 33,71 Normale prijs € 44,95
-25%
Serfaus Zip Thermoshirt, Estate blue Melange
Serfaus
Half-Zip Slim Fit
Slechts € 37,46 Normale prijs € 49,95
-25%
Serfaus Zip Thermoshirt, Antraciet Melange
Serfaus
Half-Zip Slim Fit
Slechts € 37,46 Normale prijs € 49,95

Waar is thermokleding van gemaakt?

Thermokleding bestaat vaak uit diverse materialen, maar voornamelijk uit kunststof. Zo wordt er vaak gebruik gemaakt van polyester: deze stof is zeer geschikt voor het afvoeren van transpiratie tijdens het sporten. Andere stoffen die vaak gecombineerd worden met polyester zijn polyamide en elastaan.

De Girav thermo shirts zijn gemaakt van een mix van 90% polyester en 10% elastaan. Polyamide is erg sterk en zorgt voor een goede kwaliteit, elastaan zorgt voor de stretch in jouw thermoshirt. Als nabehandeling zijn onze shirts voorzien van Polygiene Stay Fresh Technology waardoor je fris blijft en geen nare geurtjes tijdens of na het sporten ruikt!

Hoe draag je een thermoshirt?

Wil je dat de thermokleding goed zijn werk kan doen, draag dit dan direct op de huid. Thermokleding voor heren is dus de eerste laag kleding die je draagt. Over het algemeen draag je nooit alleen een thermoshirt. Ga jij hardlopen? Trek over jouw thermoshirt dan nog een sportshirt of sportjas aan voor een ideale bescherming en werking.

Thermoshirt heren van Girav

Zoek jij nog een comfortabel, mooi en kwalitatief goed thermoshirt voor heren? Bekijk het assortiment Girav thermo shirts. Het St. Anton Thermoshirt is Slim Fit en valt perfect om jouw lichaam. De Serfaus heeft hetzelfde model maar heeft ook nog een Zip. Maak gebruik van ons maatsysteem en bestel direct online jouw nieuwe thermoshirt.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes