Keuzegids

Online Witte T-shirts kopen

Het kopen van een wit T-shirt kan voor mannen lijkt een simpele aangelegenheid. Maar het vinden van een comfortabel wit shirt blijkt in werkelijkheid tot een behoorlijke uitdaging. Wanneer mannen online een t shirt kopen, zijn een aantal zaken belangrijk. De grote webwinkels als Wehkamp, Zalando, Zeeman en Hema hebben een groot aanbod witte T-shirts in verschillende prijsklassen. Daarnaast zijn er specialisten en merken die witte t-shirts verkopen als belangrijkste activiteit hebben. Waar moet je op lettten bij het online kopen van een wit t shirt en bij welke winkel kun je het best terecht.

We zetten de belangrijkste aandachtspunten voor het kopen van een T-shirt voor je op een rijtje.

De juiste maat t-shirt

Het belangrijkste is voor je een nieuw shirt koopt, je weet welke maat je nodig hebt. Het beste kun je hiervoor je favoriete oude T-shirt uit de kast pakken en dit shirt opmeten. Meet de breedte van het shirt, maar ook zeker de lengte. Alleen op dit manier bestel je straks een shirt dat zowel in de lengte als breedte prima past.

Ronde hals of V-hals

Hou je van een T-shirt met ronde hals of kies je voor een T-shirt met V-hals. Deze twee varianten zijn het grootste onderscheidt tussen de verschillende t-shirts. Afhankelijk van je eigen stijl maak je de juiste keuze.

Aangesloten hals of diepe V hals

Bedenk goed waarvoor je het t shirt gaat gebruiken? Ga je het witte t-shirt dragen boven een jeans, of draag je het als ondershirt onder een overhemd of trui? Wil je het t-shirt dragen onder een ander kledingstuk, dan wordt er vaak gekozen voor een diepere hals. Daarmee kun je bijvoorbeeld bij je overhemd de eerste twee knoopjes los laten.

T-shirts in 3 lengtes
2-pack
San Diego High-neck T-Shirt Wit, 2 pack
San Diego High-neck
Hoge ronde hals Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 44,95
2-pack
San Diego High-neck T-Shirt Zwart, 2 pack
San Diego High-neck
Hoge ronde hals Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 44,95
2-pack
Sao Paulo T-shirt, 2-pack White
Sao Paulo - Light
Diepe v-hals Slim Fit , Light stretch katoen
Slechts € 44,95
2-pack
Lima Light T-shirt, 2-pack White
Lima - Light
Normale V-hals Slim Fit , Light stretch katoen
Slechts € 44,95
2-pack
New York T-shirt, 2-pack Wit
New York
Normale V-hals Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 34,95

Stretch shirt of katoenen T-shirt

Tot slot heb je in witteTt-shirts veelal de keuze uit stretch T-shirts of 100% katoenen T-shirts. De witte stretch T-shirts zijn meer aangesloten aan het lichaam dan de katoenen t-shirts. De katoenen shirts hebben een wijdere pasvorm en vallen daarmee wat breder.

Winkels met witte T-shirts

De meeste online winkels hebben een beperkt aanbod aan witte T-shirts. Vaak is er in winkels als C&A, Zeeman of Hema keuze uit een katoenen wit shirt of een stretch T-shirt. Het aanbod is beperkt tot een enkel model. Naast deze traditionele winkels zijn de shirts ook te koop bij de grote online winkels als Wehkamp en Zalando. Zij hebben een breder aanbod merken, maar kiezen vaak voor 1 of 2 modellen per merk.

Wil je toch een ruime keus in modellen en pasvormen dan kom je al snel terecht bij merken of gespecialiseerde webwinkels. Op het gebied van T-shirts kom je dan veelal terecht bij de merken Alan Red, Fruit of the Loom of Girav. Zij hebben een brede keuze in witte T-shirts in verschillende modellen en materialen.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes