Ben je een actieve sporter of wil je graag meer bewegen? Zorg voor een aantal goede sportshirts. Je gaat namelijk met meer energie sporten, als je met plezier je sportkleding aantrekt. Maar welke soorten sportshirts zijn er en wanneer draag je ze?

Er zijn veel verschillende sportshirts op de markt. Zo zijn er sportshirts met korte mouwen, lange mouwen en zonder mouwen. Als we kijken naar de sportshirts met een korte mouw, kunnen we twee soorten onderscheiden: de gewone sportshirts en de sportpolo’s. 

Extra lange sportshirts

De lange sportshirts van Girav hebben een ronde hals en korte mouwen. Sportshirts kunnen gemaakt zijn van diverse materialen, maar de shirts van Girav zijn van 100% polyester. Hierdoor zijn de lange sportshirts sneldrogend en ademend.

Een sportshirt kan een ruime pasvorm hebben of slim fit zijn. De lange sportshirts van Girav hebben een normale sport fit.

Sportpolo voor de lange man

Naast het gewone sportshirt zijn er ook sportpolo’s. De lange sportpolo’s bij Girav hebben korte mouwen en een kraag met knoopjes.  Ook de sportpolo is gemaakt van 100% polyester en is hierdoor sneldrogend. Net als de sportshirts hebben de lange sportpolo’s een normale sport fit, waardoor je vrij kunt bewegen in de kleding.

Sportshirts voor bepaalde sporten

Natuurlijk bepaal je zelf wat je aantrekt als je gaat sporten. De sportpolo is echter van oorsprong bedoeld voor sporten als tennis en golf. De gewone sportshirts zijn juist weer ideaal voor hardlopen en fitness, maar in feite te dragen tijdens alle sportieve activiteiten.

Gerelateerde artikelen: