Wat mag er niet ontbreken in je koffer als je op vakantie gaat? Het is natuurlijk afhankelijk van je vakantiebestemming, maar het belangrijkste is om kledingstukken te gebruiken die je eenvoudig combineert. Het is zonde om ruimte in je koffer te verspillen aan een overhemd dat slechts bij één outfit past.

Bovenkleding om te combineren

Om meerdere outfits te maken, doe je er goed aan de onderstaande vijf kledingstukken mee te nemen.

  1. Een simpel t-shirt
  2. Een t-shirt met print
  3. Een polo
  4. Een casual overhemd
  5. Een pullover of cardigan

Door drie verschillende shirts mee te nemen, kan je al veel verschillende outfits maken. Een cardigan of pullover is noodzakelijk voor de koudere dagen of avonden. En ga je uit eten bij een chique restaurant? Dan is het ook verstandig om een wat netter overhemd bij je te hebben.

Overige kleding om niet te vergeten

Aan alleen bovenkleding heb je natuurlijk niet genoeg. Om je opties open te houden, raden we je aan om een korte broek en een zomerse lange broek mee te nemen. Een chino of ander zomers model is hier ideaal. Heb je een nette korte broek? Stop die dan in je koffer, die kan je namelijk ook combineren met je nette overhemd.

Accessoires en schoenen

Je hoeft niet veel schoenen mee te nemen. Voor stranddagen zijn slippers handig en voor een uitgebreid diner heb je een paar nette schoenen nodig. Moet je lange dagen lopen? Neem dan ook schoenen mee die goed zitten en waar je een lange afstand op kan lopen. Andere accessoires die niet mogen ontbreken, zijn een goede leren riem en een zonnebril. Deze twee accessoires kunnen je outfit een hele andere uitstraling geven.