Nederlanders zijn één van de langste mensen ter wereld. Sterker nog, de langste man van de wereld woont op dit moment in Amsterdam. Het is dus geen vreemde gedachte dat er veel vraag is naar lange en extra lange T-shirts. Ben je uitzonderlijk lang en heb je moeite met het vinden van T-shirts? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op Girav.nl vind je T-shirts voor alle lange maten, ook voor iedereen van 2 meter en langer.

Eenvoudig aanmeten met behulp van uniek maatsysteem

Iemand van 1.90 m met een slank figuur redt zich vaak niet in het huidige maatsysteem. Een S of een M is vaak wel breed genoeg, maar veel te kort. Om dit op te lossen hebben wij een uniek maatsysteem bedacht bestaande uit een drietal verschillende afwijkende maten. Afhankelijk van je lengte kies je de gewenste maat. Het T-shirt is van uitstekende kwaliteit en materiaal gemaakt zodat hij direct lekker zit en bij je postuur past.

Altijd de optimale pasvorm

Kies je voor een extra lang T-shirt bij Girav en heb je de maat opgemeten met behulp van ons maatsysteem dan ben je zeker van een T-shirt van uitstekende kwaliteit die direct als gegoten zit. Al onze T-shirts zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit katoen, namelijk “American Cotton”. Hierdoor ben je verzekerd van een ideale pasvorm en een langere levensduur.

Lees meer: