Het zijn niet de opvallende prints en unieke kledingstukken die centraal staan in 2017, maar juist de basics en neutrale kleuren hebben de spotlights veroverd.

Neutrale kleuren

Neutrale kleuren doen het goed in 2017. Natuurlijk is zwarte of witte kleding altijd veilig, maar ook aardetinten zien we regelmatig terug in het straatbeeld. Denk hierbij aan olijfgroene polo’s of beige shirts.

Basics

Naast neutrale kleuren staan ook de basics centraal. Comfortabele kleding speelt een grote rol in 2017 en basic kledingstukken maken onderdeel uit van deze trend.

Terug van weggeweest: de polo

De polo was een tijdje verdwenen uit het Nederlandse straatbeeld, maar is nu weer op de weg terug. Vooral de neutrale polo’s zijn een echte trend dit jaar. Combineer een slim fit polo met een chino of donkere spijkerbroek.

Jaren ’50 vibe

Het gevoel van de jaren ’50 gaat hand in hand met de basics. Naast de standaard basics kan je ook kiezen voor een henley shirt. Dit is een basic t-shirt, maar met een beetje extra swung.

Modieus in 2017

Wil je ook in 2017 goed voor de dag komen? Ga dan voor polo’s in een neutrale kleur, draag basics en durf ook eens een olijfgroen shirt of overhemd te dragen. Bij Girav vind je niet alleen shirts en overhemden, maar ook polo’s en henley shirts volgens de laatste trends.