T-shirts met diepe V-hals

 1. Maatkiezer
 2. Hong Kong

  Stretch katoen, Slim Fit V-hals

  Slechts € 121,37 Normale prijs € 134,85

  In 2 kleuren
 3. Hong Kong

  Stretch katoen, Slim Fit V-hals

  Slechts € 121,37 Normale prijs € 134,85

  In 2 kleuren

9 producten

Bestel diepe V-hals T-shirts voor heren, zowel in zwart, wit als in onzichtbare huidskleur. Dankzij de extra diepe hals vallen de shirts netjes weg onder een overhemd of onder andere kleding die je draagt. En zoek je naar een slim-fit shirt of vind je het belangrijk dat je kiest voor het beste materiaal? Wij zetten de opties voor je op een rij.

In zwart, wit en onzichtbaar

De T-shirts met diepe V-hals voor heren zijn er natuurlijk in zwart en in wit, net als in onzichtbare huidskleur. Op die manier valt het shirts zo goed mogelijk weg, onder de rest van de kleding die je draagt. Het is daarmee het ideale ondershirt, die voor anderen niet te zien is.

Bekijk en vergelijk de kleuren, die je als basics makkelijk combineert met een overhemd, een overshirt of een trui of sweater. Dankzij de diepe V-hals voor het witte, zwart of andere shirt voor heren zie je daar ook bij de hals en nek niets van.

Iedere maat in de hoogste kwaliteit

Je bestelt de T-shirts met diepe V-hals voor heren in zwart, wit of de onzichtbare huidskleur natuurlijk precies in de maat die je nodig hebt. En ben je benieuwd naar die maat, omdat je niet eerder bij ons bestelde? Geen zorgen, gebruik daarvoor gewoon onze maatkiezer. Daarmee laten we je in een paar stappen zien welke maat jou het best past.

Bovendien kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit. We gebruiken Stretch katoen, Light Stretch katoen en Ultralight mesh. In alle gevallen hebben we dat alvast voor je voorbehandeld. Zo voorkomen we overmatige slijtage, en doe jij zo lang mogelijk met het shirt met een lange levensduur.

T-shirts met diepe V-hals kopen

De shirts met een diepe V-hals zijn er precies in jouw maat, hebben een fijne pasvorm en zijn bovendien goed van kwaliteit. Dus wil je een van de T-shirts met diepe V-hals voor heren kopen, bijvoorbeeld in wit of zwart? Wij hebben ze op voorraad. Bestel onze extra lange T-shirts online, dan zorgen wij voor de snelle bezorging en heb je ze binnenkort al in huis.