Filteren
 1. girav-lang-tshirt-wit-stretch-deepv-hals-milano
  Barcelona Navy Slim Fit
  2-PACK SHIRTS
  € 39,95
  Meer info
 2. girav-lang-tshirt-wit-stretch-deepv-hals-milano
  Barcelona Grijs mêlee Slim Fit
  2-PACK SHIRTS
  € 39,95
  Meer info
 3. New York T-shirt, 1-pack Navy
  New York Navy Regular Fit
  € 19,95
  Meer info
 4.  
 5.  
 6.  
Filteren

Extra lange blauwe T-shirt van Girav

Blauwe T-shirts voor lange mannen

Vindt u het fijn om een t-shirt met v-hals te dragen onder bijvoorbeeld een overhemd, maar heeft u altijd last van opkruipende T-shirts? Bij Girav bent u aan het juiste adres om af te rekenen met deze ergernis! Wij leveren verschillende T-shirts in allerlei kleuren en maten zoals een blauw T-shirt met v-hals, die net iets langer is dan een T-shirt die u terugvindt bij de gemiddelde kledingwinkel. Doordat het shirt 100% verantwoord geproduceerd is met American Cotton, blijft het shirt z’n waarde lang behouden, evenals de unieke pasvorm. Met ons unieke maatsysteem kunnen wij u in vrijwel in alle gevallen een passend shirt aanbieden! 

Uniek Maatsysteem

Wij raden u aan vooraf goed te kijken welke maat het beste bij uw lichaamsbouw past. Op deze pagina vindt u meer informatie over het vinden van de juiste maat! Girav biedt drie standaardmaten aan, geschikt voor mannen met een gemiddelde lengte tot mannen met een lengte van meer dan twee meter.

Blauw shirt met v-hals bestellen?

Bestellingen die voor 23.00 uur worden afgerond, leveren wij de volgende werkdag al bij u af.  Wanneer na het bestellen alsnog blijkt dat u de verkeerde maat heeft, kunt u het product eenvoudig retourneren. Ideaal om het extra comfort van de shirts met v-hals of ronde hals van Girav snel te kunnen ervaren!