Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Styling

Welke kledingstijlen zijn er voor mannen?

Welke kledingstijlen zijn er voor mannen en hoe vind je kleding die bij je past? Het makkelijkst is kijken naar andere mannen en hoe zij zich kleden. En vind je het wat ongemakkelijk om anderen op straat steeds aan te staren? Gebruik de Girav Instagram en andere sociale media. Volg influencers die houden van onderscheidende kleding, zodat je eenvoudig jouw stijl ontdekt.

Wat is mijn kledingstijl?

We hebben 6 verschillende kledingstijlen voor mannen op een rij gezet:

  • Klassiek
  • Smart
  • Stoer
  • Sportief
  • Extravagant
  • Minimalistisch

Tip: uiteraard hoef jij je niet te beperken tot één kledingstijl voor heren. Je kunt meerdere kledingstijlen voor mannen combineren, bijvoorbeeld tijdens diverse gelegenheden.

Bekijk bijvoorbeeld onze T-shirts en ontdek daarin de geklede en nette modellen, net als de meer extravagante shirts of de sportieve looks. Het laat je goed zien welke kledingstijl voor mannen bij je past, en waar jij je prettig in voelt.

Tip: binnen jouw eigen kledingcollectie ontdekken wat je stijl is? Check welke kleding je bovenop hebt liggen en regelmatig draagt. En wat er onderop ligt en wat je eigenlijk nooit aantrekt. Scoor die items aan de hand van de kledingstijlen voor mannen hierboven, zodat je jouw voorkeur beter leert kennen.

Bestverkocht
Nieuw
Athens stretch short, Dark jeans
Athens
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 99,95
Nieuw
Wales worker Overshirt, Dark olive
Wales
100% katoen Regular Fit
Slechts € 129,95
Venice premium Poloshirt, Light brown
Venice
Slim Fit Polo kraag , 100% katoen
Slechts € 89,95
Cape Town Jersey Polo, Dark jeans
Cape Town
Slim Fit Shirt kraag
Slechts € 69,95
Bologna Linnen Overhemd, Blauw gestreept
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95

Kledingstijl voor mannen: ontdek jouw voorkeur

Aan de hand van voorbeelden door influencers en op basis van wat je zelf het liefst draagt kom je er eenvoudig achter wat jouw kledingstijl voor mannen is. En ben je daar niet meer zo tevreden over? Bestel dan kleding in een nieuwe stijl, om meer op te vallen of bijvoorbeeld wat stoerder voor de dag te komen. Laat het afhangen van de kleuren die je kiest, de pasvorm en natuurlijk de materialen die je met elkaar combineert.

Nieuwe kleding kopen in jouw unieke stijl? Bestel online en gebruik ons unieke maatsysteem.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes