Styling

Tien outfits met een basic T-shirt

Een basic T-shirt die trek je toch alleen aan onder een trui, overhemd of in de zomer? In dit blogartikel willen we het tegendeel bewijzen. Een basic T-shirt is gemakkelijk te combineren met een heleboel verschillende outfits en kan het hele seizoen, dus ook in de herfst en wintermaanden prominent gedragen worden. Hieronder tien outfits waarin een basic T-shirt terugkomt.

Outfit 1: Kakigekleurde blazer met een wit T-shirt

Met een ronde hals T-shirt en een kakigekleurde blazer kun je de nazomer en de herfst prima uit de voeten. Mocht je het snel koud krijgen is het ook een idee om een T-shirt met lange mouwen onder een blazer te dragen, zo kun je nog langer deze outfit dragen.

Outfit 2: Zwart leren jack met een wit T-shirt

Een outfit wat zowel het voorjaar als in de nazomer gedragen kan worden is een zwart leren jack te combineren met een wit V-hals T-shirt zoals zichtbaar is op de foto hiernaast. Het is een tijdloze combinatie en ziet er bovendien nog stoer uit ook.

Outfit 3: Blauwe cardigan met een wit T-shirt

Veel mannen hebben de neiging om alle knopen van een cardigan dicht te doen. Een aantal knopen openlaten geeft juist iets extra aan het kledingstuk, waardoor je een leuke outfit creëert.

Basic T-shirts
2-pack
San Diego High-neck T-Shirt Wit, 2 pack
San Diego High-neck
100% katoen, Regular Fit
Slechts € 44,95
2-pack
San Diego High-neck T-Shirt Zwart, 2 pack
San Diego High-neck
100% katoen, Regular Fit
Slechts € 44,95
2-pack
Sao Paulo T-shirt, 2-pack White
Sao Paulo - Light
Light stretch katoen, Slim Fit
Slechts € 44,95
2-pack
Lima Light T-shirt, 2-pack White
Lima - Light
Light stretch katoen, Slim Fit
Slechts € 44,95
2-pack
New York T-shirt, 2-pack Wit
New York
100% katoen, Regular Fit
Slechts € 34,95

Outfit 4: Pak met een T-shirt

Het klinkt misschien onnatuurlijk een pak dragen met een T-shirt in plaats van een overhemd. Als je het juiste basic T-shirt kiest kan het er goed uitzien.

Outfit 5: Zwarte blazer met een zwart T-shirt

Zwart is vooral in de wintermaanden een veelvoorkomende keuze. Een zwarte blazer dragen met een zwart T-shirt is een stijlvol en vooral tijdloze combinatie. Door te kiezen voor een zwarte pantalon creëer je een zeer artistieke outfit. Wil je toch meer casual. Geen probleem draag dan een lichtere spijkerbroek.

Outfit 6: Zwart T-shirt met een kakibroek

Een tijdloos outfit wat er ook nog eens zeer stijlvol uitziet is een kakigekleurde broek combineren met een zwart V-hals T-shirt of zoals in de afbeelding hiernaast met een zwart ronde hals T-shirt.

Outfit 7: Overhemd met een wit T-shirt

Een casual overhemd met alle knopen open dragen met daaronder een T-shirt oogt wat nonchalanter en kan prima als casual outfit worden gedragen. outfit.

Outfit 8: Grijs T-shirt onder een rode blazer

Een outfit waar iets meer lef voor nodig is is het dragen van een rode blazer met een wit, zwart of grijs T-shirt.

Outfit 9: Wit T-shirt met een kakibroek

Vooral voor de zomermaanden is het dragen van een kakigekleurde chino/broek in combinatie met een wit T-shirt een serieuze optie. Het is tijdloos en het ziet er tegelijkertijd nog goed uit.

Outfit 10: Grijs T-shirt met een zwarte broek

Een mooi grijs T-shirt in combinatie met een zwarte broek en nette schoenen staat zeer geslaagd en is net als de meeste outfits uit dit overzicht bovendien tijdloos.

Hulp nodig bij kiezen? Binnen 1 minuut je perfect T-shirt.

Koop Basic T-shirts op Girav.nl

Op Girav.nl hebben we een grote collectie met basic (onder)shirts. Wil je de verschillen in de Basic T-shirts collectie zien? Alle shirts zijn op voorraad. Op werkdagen voor 23:59 besteld, Morgen in huis. Je hebt 100 dagen om te retourneren. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld terug.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Merino truien
in 3 lengtes