Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Styling

Summer chique dresscode voor heren: voor bruiloften en meer

Je bent uitgenodigd en leest de dresscode: summer chique voor heren. Of je plant zelf een feestje en zoekt naar een fleurige, zomers en toch nette kledingstijl. Wat is summer chique precies en hoe zorg je er binnen die dresscode voor dat je er geweldig uitziet, bijvoorbeeld op een bruiloft? Wij leggen het je uit.

Wat is de summer chique dresscode voor heren?

Wat is summer chique voor heren? De dresscode staat voor lichte (pastel)kleuren en luchtige stoffen, zoals linnen en katoen. Bovendien draag je een zonnebril, een hoed of een linnen sjaal om jouw outfit compleet te maken.

Op die manier vier je een summer chique voor heren bruiloft of zorg je er op een ander feestje voor dat je er zomers en toch elegant voor de dag komt. De dresscode combineert nette en stijlvolle elementen met een luchtige en zomerse look, waarin er bovendien ruimte is voor fleurige kleuren.

Tip: binnen een summer chique outfit voor heren mogen de stoffen wat losser rond je lichaam vallen. Kies een relaxed fit of een iets ruimere maat, zodat de pasvorm goed aansluit bij de rest van de stijl die je draagt.

Met name linnen speelt een belangrijke rol bij summer chique voor heren, vaak in combinatie met katoen. Op die manier blijft het lekker luchtig, maar voorkom je dat de stof te snel zal kreuken. Het katoen helpt bovendien te voorkomen dat je te veel gaat zweten, omdat de stof goed ademt.

Kleding in 3 lengtes
Nieuw
Messina stretch chino, Light grey
Messina Chino
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 119,95
Nieuw
Messina stretch chino, Light blue
Messina Chino
Premium stretch katoen Regular Fit
Slechts € 119,95
Nieuw
Pisa Shirt, Beige
Pisa
Cottonblend Regular Fit
Slechts € 89,95
Nieuw
Pisa Shirt, Dark olive
Pisa
Cottonblend Regular Fit
Slechts € 89,95
Nieuw
Pisa strijkvrij Overhemd, Blauw gestreept
Pisa
Cottonblend Regular Fit
Slechts € 89,95

Shop de summer chique dresscode voor heren

Zoek je naar leuke items voor een summer chique dresscode voor heren? Bekijk bijvoorbeeld onze overhemden of polo shirts in de verschillende lichte (pastel)kleuren. En gebruik onze Maatkiezer om precies de maat te vinden die je past.

Bestellingen voor 23:59u heb je standaard de volgende werkdag in huis en je kunt jouw bestelling standaard 100 dagen gratis retourneren.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes