Styling

Herfst mode 2023 voor heren: wat worden de trends?

Wat wordt de herfst mode voor 2023 voor heren en hoe zorg jij er nu al voor dat je er straks geweldig bij loopt? Wij keken alvast op de catwalks en spotten de trends die jij zal zien ontstaan. Dus bestel daar nu alvast de juiste basics en andere items bij, dan weet je zeker dat je straks precies in de kast hebt hangen waar je blij van wordt.

3 herfst mode trends om in de gaten te houden

Wat opvalt is dat het op meerdere momenten wat sportiever mag. Dat geldt natuurlijk onderweg naar de sportschool, maar ook gewoon eens lekker casual. Daarnaast zorg je er in de herfst natuurlijk voor dat je het lekker warm hebt, dit jaar met een bodywarmer. En kies je een paar kleurrijke en kunstzinnige items bij jouw sterke basics? Dan zit je helemaal goed komende herfst.

De 3 trends zijn:

Laten we in de trends duiken:

1. Athleisure: sportief de herfst in

De mode voor het najaar 2023 voor heren oogt bij een aantal merken lekker sportief. De designer-brands combineren sport met vrije tijd en mode met comfort. Het is een mix tussen sportieve elementen en comfortabele kleding, zoals een trainingsbroek of een jack dat je ruim om je heen slaat. Het is een duidelijke nasleep van de pandemie, waarin we veel thuis zaten en het graag droegen.

2. Warm op met de bodywarmer

Zodra je vervolgens naar buiten gaat laat de heren mode voor de herfst 2023 je letterlijk niet in de kou staan. Al kies je deze keer niet voor een jas, omdat de bodywarmer terug is van weggeweest. Het is een lekker warme keuze, die tegelijkertijd mooie combinaties met onze basics en andere items mogelijk maakt.

3. Kleurrijk en kunstzinnig

Ten slotte laat de herfst mode voor 2023 voor heren zien dat het lekker kleurrijk en kunstzinnig mag. Het zijn de uitgesproken patronen en felle kleuren die het weer goed gaan doen de komende tijd. Dus combineer die met onze neutrale basics, dan weet je zeker dat het daar niet aan zal liggen.

Tip: bekijk ook eens ons blog omtrent een summer chique kledingstijl voor heren.

Gekleurde T-shirts
Colored Cotton
New York T-shirt, 1-pack - Colored cotton
New York
Ongeverfd katoen, Regular Fit
Slechts € 19,95
Colored Cotton
Sydney T-shirt, 1-pack - Colored cotton
Sydney
Ongeverfd katoen, Regular Fit
Slechts € 19,95
3 voor € 50
New York T-shirt, 1-pack - Dark olive
New York
100% katoen, Regular Fit
Slechts € 19,95
3 voor € 50
New York T-shirt, 1-pack - Brick brown
New York
100% katoen, Regular Fit
Slechts € 19,95
3 voor € 50
Sydney T-shirt, 1-pack - Rood
Sydney
100% katoen, Regular Fit
Slechts € 19,95

Bestel de beste basics voor de herfst mode voor heren

Populaire basics voor zowel de herfst als de andere seizoenen zijn natuurlijk onze T-shirts, net als de overhemden die je online kunt bestellen. Bovendien selecteer je precies jouw maat, waarmee je zeker dat de basis als gegoten zit.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Merino truien
in 3 lengtes