Kleding combineren

Welke kleur overhemd bij donkergrijs pak?

Welke kleur overhemd draag je bij een donkergrijs pak? Een vraag die we regelmatig krijgen, omdat het grijze pak natuurlijk bij niemand in de kast ontbreekt. Je kunt het pak zowel casual als zakelijk mooi dragen, maar welke kleur overhemd zoek je daarbij uit? We zetten een paar handige tips voor je op een rij.

Een mooie overhemd bij een donkergrijs pak kiezen? Stralend wit is een prachtige keuze onder een slank en effen grijs pak. Combineer dit met een mooie das en donkerbruine of zwarte schoenen, zodat je stijlvol naar jouw werk kunt.

Wil je liever wat meer kleur aanbrengen in jouw overhemd? Kies dan voor roze of lichtblauw met hokjes of streepjes. Het is stijlvol en rustig, waardoor de aandacht uit blijft gaan naar jouw donkergrijze pak en de stropdas die je draagt.

Overhemden in 3 lengtes
Nieuw
Bologna Linnen Overhemd, Beige
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95
Nieuw
Bologna Linnen Overhemd, Olive green
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95
Nieuw
Bologna Linnen Overhemd, Blauw gestreept
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95
Nieuw
Bologna Linen Shirt, Light blue
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95
Nieuw
Bologna Linnen Overhemd, Navy
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95

Wil je er ook casual voor zorgen dat je een mooi overhemd onder een grijs pak kunt dragen? Zodra je meer kleur toe kunt laten heb je de keuze uit bruin, geel en donkergroen voor de herfst, net als mooie kleuren paars. In het voorjaar mogen de kleuren juist wat lichter zijn, dus pasteltinten zijn dan een goede keuze.

Tip: gebruik je kleuren voor jouw overhemd bij een donkergrijs pak? Kies een effen grijs pak, om het niet te speels en druk te maken.

Overhemd bij donkergrijs pak kopen

We helpen je graag een mooi overhemd bij een donkergrijs pak te kopen, net als bij de andere kleuren die je in de kast hebt hangen. Zowel voor de meer casual pakken als de traditionele en zakelijke keuzes met bijvoorbeeld twee knopen. En pas op met een pen stripe pak, omdat die er vooral is voor senioren. Houd je aan die ongeschreven regels en draag een mooie kleur overhemd onder het pak, zodat je daarmee elegant en stijlvol voor de dag kunt komen.

Een nieuw overhemd kopen bij een donkergrijs pak? Bestel online en gebruik ons unieke maatsysteem. Bestellingen voor 23:59u heb je standaard de volgende werkdag in huis en je kunt jouw bestelling standaard 100 dagen gratis retourneren.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes