Kleding combineren

Hoe combineren: T-shirt onder colbert

Ben je op zoek naar een manier om formele en informele kleding stijlvol te combineren? Een stijlvolle combinatie is het dragen van een T-shirt onder een colbert. Deze combinatie kan je tijdens diverse gelegenheden dragen en zit ook nog comfortabel. Maar hoe kan je een T-shirt onder een colbert combineren? Je leest het in onze nieuwe story.

Ga voor ‘smart-casual’

Smart-casual, wat moet jij je daarbij voorstellen? Deze stijl is niets meer dan formele en informele kledingstukken combineren. Dit is dus een uitstekende stijl om een T-shirt te dragen onder een colbert. Deze stijlvolle combinatie is klassiek en netjes dankzij het colbert, maar casual en comfortabel dankzij het shirt. De match tussen klassiek en casual zorgt ervoor dat jij deze outfit naar een etentje kan dragen, maar ook op een zondagmiddag naar een verjaardag. Het is dé perfecte look voor diverse gelegenheden.

T-shirt onder colbert dragen

Wil jij graag een shirt en colbert dragen, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt combineren? Omdat je meerdere lagen draagt, is het slim om een effen T-shirt of een shirt met een rustige print te kiezen.

Bij Girav hebben we een ruim assortiment effen T-shirts. Onder een colbert raden wij jou een T-shirt met ronde hals aan. We hebben een uniek maatsysteem ontworpen waardoor iedere man de perfecte maat vindt bij Girav. Zo is er keuze uit Slim Fit shirts en Regular Fit shirts. Draag je het shirt onder jouw colbert, dan staat een mooi aangesloten Slim Fit shirt vaak het beste.

Tip: Knoop open of dicht bij shirt onder colbert?

Veel mannen vragen het zich af: moet ik mijn knoop open of dicht doen als ik een colbert draag? De ongeschreven regel is dat je altijd de bovenste knoop dichthoudt. Ga je zitten, dan kan deze knoop open. Uiteraard zijn hier een aantal uitzonderingen op: ben je op een feestje aan het dansen of ga je voor een nonchalante uitstraling, dan kan je de knoop open laten.

T-shirts in 3 lengtes
Nieuw
Ohio oversized T-Shirt, Peach
Ohio
Hoge ronde hals Oversized Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Ohio oversized T-Shirt, Light beige
Ohio
Hoge ronde hals Oversized Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Ohio oversized T-Shirt, Lavender
Ohio
Hoge ronde hals Oversized Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Ohio oversized T-Shirt, Iceberg green
Ohio
Hoge ronde hals Oversized Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95
Nieuw
Ohio oversized T-Shirt, Light olive
Ohio
Hoge ronde hals Oversized Fit , 100% katoen
Slechts € 39,95

T-shirts voor onder colbert online kopen bij Girav

Wil jij de combinatie van een shirt en colbert uitproberen, maar kan je wel wat vernieuwing in jouw kledingkast gebruiken? Shop online bij Girav T-shirts, maar ook polo’s en overhemd vind je in het assortiment. Maak gebruik van het maatsysteem en bestel snel en eenvoudig je nieuwe shirts!

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes