Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Keuzegids

Zo vind je het geschikte T-shirt voor onder je overhemd

Veel mannen dragen bijna dagelijks een overhemd, zowel op hun werk als in hun vrije tijd. Onder het overhemd wordt vrijwel altijd een t-shirt gedragen als ondershirt. Waar moet je echter op letten als je een T-shirt wilt aanschaffen voor onder je overhemd? Wij geven je 5 tips, zodat je eenvoudig het perfecte t-shirt vindt.

1. Wel of niet zichtbaar?

Moet een T-shirt wel of niet zichtbaar zijn onder een overhemd? Daar zijn de meningen over verdeeld. Een groot deel van de mannen is van mening dat het niet mooi is als een T-shirt zichtbaar is onder een overhemd. Door een onzichtbaar T-shirt is alle aandacht gericht op het overhemd.

2. Ronde hals of V-hals?

De hals is belangrijk bij de keuze voor een ondershirt. Draag je het overhemd dicht en in combinatie met een stropdas? Ga dan voor een ronde, zichtbare hals. Een v-hals is daarentegen ideaal wanneer je het overhemd casual draagt met enkele knoopjes geopend.

3. Mouwlengte

Lange mouwen zijn not done onder een overhemd, maar hoe zit het met een mouwloos shirt? Wij adviseren je om een T-shirt te kiezen met korte mouwen. Zo voorkom je dat er zweetplekken ontstaan in je overhemd, omdat er nog een T-shirt met mouwen onder draagt.

4. Kleur

De kleur van het ondershirt bepaalt de zichtbaarheid. In de meeste gevallen moet je de kleur van je T-shirt overeen laten komen met de kleur van het overhemd. Behalve bij een wit overhemd. Dan is een inzichtbaar ondershirt of een grijs ondershirt de beste optie.

5. Lengte t-shirt

Als vijfde tip geven we je mee: let op de lengte van het T-shirt. Is het T-shirt te lang? Dan krijg je van die rare bobbels als je het shirt in je broek wilt stoppen. Maar ga je voor een te kort T-shirt, dan blijft deze niet in je broek zitten en ook dat is vervelend.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste T-shirt?

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes