Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Girav

Waarom mannen kiezen voor een T-shirt van Girav

Elke man draagt graag een goed zittend T-shirt. Het liefst eentje die ook de hele dag goed blijft zitten en daarnaast erg lang mee gaat. Wanneer het gaat om een ondershirt is het net zo belangrijk dat dit goed en prettig om je lijf zit. Een ondershirt kan je eigenlijk het beste zien als een tweede huid. Je draagt het direct op je lichaam en dan is het erg belangrijk dat het T-shirt de juiste pasvorm heeft en behoudt.

Hoe je het ook wendt of keert: de T-shirts van Girav zijn onder mannen mateloos populair. Beoordelingsplatform Kiyoh toont dat Girav een dikke 9 krijgt, na meer dan 6.000 beoordelingen. Hoe komt dat eigenlijk? Wij geven je hierbij graag de 5 belangrijkste redenen waarom heel veel mannen keer op keer kiezen voor Girav T-shirts (en andere kledingstukken)

1. Girav T-shirts zijn altijd lang genoeg

Vaak ergeren mannen zich omdat hun T-shirt te kort is (of na verloop van tijd te kort wordt). Natuurlijk maken langere mannen dit veelvuldig mee, maar eigenlijk geldt het voor alle mannen. Iedereen wil gewoon T-shirts kunnen dragen zonder dat ze uit je broek kruipen. Zelfs niet nadat ze een paar keer gewassen zijn. De T-shirts van Girav zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen. Zo is er  voor elke lichaamslengte een juiste shirtlengte beschikbaar. Vanwege de lange lengte kun je ze ook prima in de droger doen. Je weet namelijk zeker dat ze mooi lang blijven.

2. Blijvend goede pasvorm voor T-shirts van Girav

Onze shirts worden in de fabriek al voorgewassen en voorgekrompen. Zo blijft je T-shirt uiteindelijk beter in model. Je zal merken dat de pasvorm van het T-shirt na tientallen keren dragen nog steeds hetzelfde is. De katoenkwaliteit zorgt voor minimaal vormverlies.

3. Ze krimpen nagenoeg niet

Girav T-shirts kun je prima in de wasdroger doen. Ze zijn in de fabriek al voorbehandeld en hierdoor krimpen ze nauwelijks. De extra lengte zorgt ervoor dat je dus een extra lang T-shirt houdt.

4. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig Amerikaans Katoen

T-shirts van Girav worden gemaakt van Amerikaans katoen. Dit katoen heeft een extra lange vezel en wordt verbouwd in de Verenigde Staten. De stof zacht en sterk zodat je altijd lang plezier hebt van onze lange T-shirts.

T-shirt in 3 lengtes
2-pack
San Diego High-neck T-Shirt Wit, 2 pack
San Diego High-neck T-Shirt Wit, 2 pack
San Diego High-neck
Hoge ronde hals Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 44,95
2-pack
San Diego High-neck T-Shirt Zwart, 2 pack
San Diego High-neck T-Shirt Zwart, 2 pack
San Diego High-neck
Hoge ronde hals Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 44,95
2-pack
Sao Paulo T-shirt, 2-pack White
Sao Paulo T-shirt, 2-pack White
Sao Paulo - Light
Diepe v-hals Slim Fit , Light stretch katoen
Slechts € 44,95
2-pack
Lima Light T-shirt, 2-pack White
Lima Light T-shirt, 2-pack White
Lima - Light
Normale V-hals Slim Fit , Light stretch katoen
Slechts € 44,95
2-pack
New York T-shirt, 2-pack Wit
New York T-shirt, 2-pack Wit
New York
Normale V-hals Regular Fit , 100% katoen
Slechts € 34,95

5. Ze worden verantwoord geproduceerd

Natuurlijk vinden we het belangrijk dat je een goed en fijn T-shirt hebt, maar we vergeten zeker ook een verantwoorde productie ervan niet. Onze T-shirts worden vervaardigd in onze fabrieken in Turkije. We houden op deze manier de productie in Europa. Zo kunnen we goed en regelmatig een controle uitvoeren op het productieproces, de kwaliteit van onze producten en de arbeidsomstandigheden voor de medewerkers. En dat is met name waarom mannen kiezen voor een T-shirt van Girav.

Wil je ook Girav T-shirts gaan aanschaffen of twijfel je nog? Probeer vandaag nog een van onze lange T-shirts uit en je zult het zelf ervaren. Ze zijn er in effen kleuren, ronde hals, v-hals, slim-fit of regular fit. Ook kun je kiezen voor lange heren henley shirts. Ben je achteraf toch niet zo tevreden? Stuur de shirts dan binnen 100 dagen kosteloos aan ons retour en je ontvangt je aankoopbedrag terug.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes