Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Advies

Hoe voorkom je dat een overhemd kreukt in de koffer?

Jouw overhemd oprollen in de koffer om die kreukvrij over te krijgen? Het is een van de mogelijkheden, waarmee je er op reis voor zorgt dat je stijlvol voor de dag komt. Gelukkig heb je meer mogelijkheden, ook als je het overhemd netjes wilt opvouwen.

Het is bijvoorbeeld belangrijk om rekening te houden met de volgorde van inpakken. Leg wat harde spullen onderop, zodat je het overhemd daarop kunt leggen. Je kunt hiervoor gebruik maken van schoenen of bijvoorbeeld boeken. Vul dat aan met een aantal T-shirts en ondergoed. De formele kleding zoals een overhemd kun je daar het best bovenop leggen.

Overhemd in de koffer: een uitdaging

Zodra je gaat inpakken en je jouw overhemd wilt opvouwen in de koffer is het belangrijk om dat te doen zoals een trui met lange mouwen. Houd er rekening mee dat je ook de uiteinden van de mouwen dient terug te vouwen, tot net over de manchetknopen. Op die manier vouw je het overhemd netjes op, waardoor je daar prima mee op reis kunt gaan.

Je kunt de overhemden bovendien oprollen. Doe dit strak en stevig, om de stof zo min mogelijk kans te geven om te gaan kreuken. Bovendien kun je gebruik maken van een kledingzak met een ventiel. Door de lucht eruit te halen en de verpakking vacuüm te trekken heb je nog minder last van eventuele kreuken.

Tip: Overweeg een strijkvrij overhemd voor minder kreukels!

Casual overhemden
Bologna Linnen Overhemd, Beige
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95
Bologna Linnen Overhemd, Olive green
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95
Bologna Linnen Overhemd, Blauw gestreept
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95
Bologna Linen Shirt, Light blue
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95
Bologna Linnen Overhemd, Navy
Bologna
100% Linnen Regular Fit , 100% Linnen
Slechts € 89,95

Overhemd opvouwen in de koffer: stijlvol op reis

Met die paar handige tips kun je jouw overhemd oprollen in de koffer of die kreukvrij opvouwen. Het is de beste manier om daarmee ook op reis op een stijlvolle manier voor de dag te komen. Uiteraard zorg je ervoor dat je het overhemd vooraf netjes strijkt, waardoor je goed van start gaat.

Tip: je kunt de bovenstaande tips ook gebruiken voor andere nette kleding die je liever niet wilt laten kreuken. Het is de beste manier om jouw kleding netjes over te krijgen, zelfs als je reist met een grote tas in plaats van een harde koffer.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes