Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Styling

T-shirts voor in de winter?

Wie aan de winter denkt zou in eerste instantie niet direct aan T-shirts denken. Toch zijn T-shirts ook in de wintermaanden een onmisbaar onderdeel van de meeste outfits. In deze story willen we het belang van de juiste T-shirts onder winterkleding bespreken.

1. T-shirt met ronde hals onder een coltrui.

Een coltrui dragen zonder T-shirt met ronde hals kan neer ongemakkelijk zitten/voelen. De allerbelangrijkste reden om toch een T-shirt te dragen is om de levensduur van de trui te verlengen. Wanneer je een trui direct op de huid draagt gaat deze eerder stinken en worden eventuele zweetplekken zichtbaar. Wanneer je een dure coltrui draagt is dit natuurlijk zonde.

2. Verkeerd T-shirts onder een trui

Het dragen van een T-shirt onder een trui is één, maar het is nog belangrijker dat je kiest voor het juiste T-shirt. Een V-hals trui met daaronder een gekleurd T-shirt is in veel gevallen minder mooi. Vooral wanneer deze kleur afwijkt van de kleur van de trui. Draag daarom altijd basic T-shirts in de kleuren zwart, wit, blauw of grijs. Deze kleuren zijn neutraal en passen daarom altijd bij de trui die je aan wilt doen.

3. T-shirts onder een blazer

Een T-shirt kan werkelijk onder alles gedragen worden, dus ook als casual kledingstuk onder een blazer. Om een winterse outfit meer te geven kun je ook voor een casual T-shirt kiezen. Een felle kleur rood of een lichte kleur blauw zijn erg leuk en kunnen naast de wintermaanden ook gedragen worden in de lente en zomer.

4. T-shirts onder een overhemd

Juist tijdens de wintermaanden is het fijn om een T-shirt te dragen onder je overhemd. Bij echt koud weer zou je er ook nog voor kunnen kiezen om een T-shirts met lange mouwen te dragen.

Girav T-shirts met lange en korte mouw zijn te bestellen in 3 lengtes. Op werkdagen voor 23.59 besteld, morgen in huis. Je hebt 100 dagen om te retourneren.

Hulp nodig bij het kiezen van je T-shirt?

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes